Vores Københavner tur. På café på Vesterbro, i tivoli og shopping på strøget.

Hej alle sammen.
Så er vi netop hjemvendt fra vores hyggelige tur til hovedstaden. En hyggelig Københavner tur weekenden over. Jeg synes jeg ville dele ud af vores oplevelser på turen.

Vi ankom til København sent fredag aften, da vi kørte direkte fra arbejdet til København. VI fik indlogeret os på vores hotelværelse, hurtigt skiftet tøj og herefter ville vi gå ud i byen og finde noget aftensmad.
Som så mange gange skulle vi ned på den altid lækre Floras der er en steakhouse og cafe på Vesterbro, eller faktisk blot få meter fra Hovedbanegården og centrum. Et sted som vi på det varmeste kan anbefale hvis i skal du og have noget god mad eller have en kort pause over en kop kaffe. Efter lidt god mad, store dejlige bøffer og noget rødvin på Floras, var vi trætte. Vi gik derfor en hurtig tur rundt om hovedbanegården og Rådhuspladsen og herefter direkte op og i seng så vi kunne være klar til en lang dag i det smukke København.
Lørdag morgen stod vi tidligt op, faktisk var vi klar til afgang allerede klokken 09.00.
Vejret var lækkert, så vi havde planlagt en dejlig tur på kanalrundfart, efter fulgt af en is i Nyhavn, lidt frokost og så i gang med den helt store shopping ture ned ad Strøget.
Da vi bor på Danhostel er der ikke morgenmad med i vores overnatning. VI havde derfor bestilt bord til en omgang morgenmad/ brunch på Floars. Inden ved siden af deres Steakhouse har de nemlig en super hyggelig Café på Vesterbro. Der servere lækker brunch.
Efter en lang dag med shopping, kanalrundfart og frokost i Nyhavn, var vi trætte. Vi valgte derfor at tage noget hurtig take away med op på værelset da vi simpelthen var for trætte til at skulle sidde på en restaurant, og så kunne vi jo hoppe direkte i seng.
I næste indlæg vil jeg fortælle jer om vores fantastiske Søndag i København. EN helt fantastisk dag inden turen igen gik mod Ringe.

Vi ses snart igen 😊