Bryllup og fest – den store dag

Bryllup og fest – den store dag

Så skete det endelig! Den store dag, dagen vi havde ventet på i snart to år. Dagen hvor jeg skulle sige ja til min udkårne, min kæreste, mine børns far, og ja, nu altså officielt min ægte mand – og jeg kan kone.
En helt igennem fantastisk dag og nat, vi fik festet helt ud på de tidlige morgentimer. Nu er vi så landet igen, og hverdagen er begyndt som værende ægtefolk. Selvom intet er ændret og alt er som det plejer at være.
Min dag startede med at vi traditionstro havde sovet hvert for sig. Jeg stod op til et lækkert morgenbord som min søster, mor og bedste veninde havde forberedt. Vi spiste en lækker morgenmad sammen i ro og fik snakket alle tingene igennem en sidste gang. Jeg var nervøs – meget nervøs!
Efter morgenmaden, gik turen ind til centrum af Hillerød, hvor jeg skulle have sat håret af min frisør i Hillerød, Henrik fra Haircastle gjorde som altid et fantastisk stykke arbejde. Som kunde nede hos Haircastle igennem mange år var jeg derfor i trykke hænder, følte jeg. Jeg ville have svært ved at sætte mig i stolen hos en frisør jeg ikke kendte.
Efter turen hos frisøren, skulle jeg hjem og klæde om. Jeg fik skiftet tøj og kom i brudekjolen og nu skulle der ligges make-up.
Tiden var faktisk allerede her knap og vi var begyndt at få halvtralvt.

cirka klokken 10.00 var jeg klar og nu gik turen altså med kirken. Vi satte os ind i bilen, i bilen var det kun min kære far og jeg. De andre var jo kørt i forvejen og sad næsten allerede inden i kirken.
Vi ankom i kirken cirka kl 11.30. i god tid. 30 minutter før. Det gav mig tid til at kunne falde til ro, og få styr på nerverne.
De 30 minutter fløj afsted og pludseligt begyndte klokkerne at ringe og døren gik op. Og med ét rejste samtlige folk sig op i kirken og stirrede på mig og pegede med alle deres telefoner.  Et kæmpe sus i maven gik igennem mig. Og der stod min kære mand så med halv røde øjne og skindene i tåre.
Her efter fulgte de faste kirketraditioner. Efter cirka en time i kirken skulle vi nu over til vores lokale vi have lejet og hvor festen skulle stå.