Hjælp fra professionel maler nær Næstved

Som i ved er mig og gutterne rigtig glade for motorcykler. Vi kører rundt hele året, og ser meget af Danmark. Men udover de lange ture, kan det være utrolig rart at have et lille klubhus. Det lyder måske lidt vild for nogen, som og de forestiller sig måske en hel rockerborg. Så slemt er det dog ikke, da det bare er et lille sommerhus nær Næstved. Vores lille klubhus havde dog set bedre dage, og vi ville derfor istandsat det over sommeren. I starten var planen at vi selv ville gøre det. Vi anså nemlig nemlig os selv som lidt af nogle “handymans”. Specielt fordi alt motorcykel arbejde også var selvgjort, alt for mekanik til maling og lakering.

Vi måtte dog hurtigt indse vi ikke havde det største talent inden for håndværksfaget. Det indså vi da vi var igang med at renovere noget af træværket. Vi endte derfor med at kontakte professionel tømrer til at gøre træarbejdet. Det tog ham ikke lang tid, og han kunne heldigvis bruge det meste af de materialer vi selv havde købt. Da han var færdig anbefalede han os at tage kontakt med en professionel maler. Det var simpelthen bare for at sikre at bruge den korrekte lakering, samt maling for at få den mest holdbare og pæne udseende. Han anbefalede at tage kontakt til Malerfirmaet Christensen. Han havde været en fast partner gennem en længere periode, og tidligere kunder havde altid været vældig tilfredse med ham.

Super hurtig maler nær Næstved

Vi fik derfor taget kontakt med med Malerfirmaet Christensen. Her fik vi så et uforpligtende tilbud på det arbejde vi skulle have lavet. Det involverede både inde og udvendig maling, og en god forsegling der ville sørge for at malingen ville holde lang tid. De kom hurtig igennem alt maler arbejdet, selvom der godt nok var en del at lave og vores klubhus kom til at se vældig fint ud. Det var helt ærgerligt at vi havde brugt så lang tid på at selv at prøve at gøre noget ved det, da vi kunne have haft mere glæde af det denne sommer. Dog var vi rigtig tilfredse med arbejdet fra både tømrer og maleren. Vi anbefaler derfor Malerfirmaet Christensen rigtig højt, hvis du har brug for en maler nær Næstved.