Vores første konto – Et kontorhotel i Albertslund

Hej med jer alle sammen. Nu er det efterhånden ved at være 6 måneder siden, at min partner, Nicolai og jeg sprang ud som selvstændige, med drømmen om at kunne leve af vores helt store passion, nemlig modelfly og modeltoge. Vi har som tidligere nævnt startet vores lille netbutik, og for få dage siden tog vi næste store skridt. Vi har fået vores helt eget kontor. Et lækkert, nyt og moderne kontorhotel i Albertslund.
Ikke langt fra centrum, motorvej og offentligt transport. Et kontorhotel er faktisk alletiders mulighed for en lille virksomhed som vores. Udgifterne er små og rimeligt, det er fleksibelt og alle ting som normalvis fylder en stor del i økonomien som kaffe, frokost mv. er inkluderes, og måske vigtigst af alt, så udvikler man et stor netværk af andre selvstændige og på den måde kan gøre nytte af hinanden på kryds og tværs.
Det er ekstremt motiverende at sidde i et kontorhotel, her i vores kontorhotel i Albertslund, sidder vi cirka 20 virksomheder, alle af samme mindre størrelse, alle relativt nye og vi alle med samme mål for enden, nemlig at skabe en god virksomhed. Den stemning og det drive, smitter enormt meget.
Vi var ude og se på en masse forskellige kontorhoteller i Storkøbenhavn, hvor vi endte med at flytte ind os Adeoos. De tilbyder lækre nye og moderne lokaler, fitnessrum, konference og mødelokaler, frokostordning, bemandet reception osv. Et valgt vi er super glade for. Selvom det har været en endelig investering for os, så har det været det hele værd, da vi nu er blevet meget mere produktive, vi når meget mere nu, og det kan faktisk ses på vores omsætning der stiger.

I den kommende tid, vil vi forsøge at gøre vores bedste for at holde jeres opdateret på vores iværksætter eventyr. Vi tales ved.