Gulvafslibning i vores hus i Lyngby – Kan det betale sig?

Nu er der ikke længe til,

Nu er der ikke længe til, at vi omsider kan flytte ind i vores helt nye istandsatte hus i Lyngby. Ventetiden er ved at være nået til ende og den store indflytning nærmer sig med hastig skridt. Alt er ved at være pakket ned, flyttevognen er bestilt og huset er blevet malet.
Det lyder jo alt sammen godt. Men her i de sidste par måneder, har vi gået meget med ideen om at fra foretaget en gulvafslibning, da gulvet har mange år bag sig, og helt uden nogle forme for genopfriskning eller vedligeholdelse. Vi kunne godt mærke at det begyndte at plage os meget at gulvene ikke så, så slidte ud som de gjorde. Vi havde heldigvis lavet en post i vores budget til uforudset udgifter i forbindelse med indflytningen i vores nye hus i Lyngby. Derfor var det oplagt at bruge lidt penge på en god omgang gulvafslibning for at sætte prikken over i’et og får huset til at stå nyt og lækkert.
Vi troede faktisk at det var ret kompliceret at få lavet en sådanne gulvafslibning. Men det skulle vise sig, at det var det langt fra, og resultatet – lækre flotte gulve der igen så helt nye ud, som var det lige blevet lagt fra nyt af.
Lad mig tage jer igennem processen.
Det startede ret basalt med at vi søgte lidt rundt på nettet efter et gulvfirma i Lyngby eller omegn, det inden for relativt kort tid havde mulighed for at hjælpe os, da vi efterhånden nærmede os deadline for indflytningen og flytte firmaet var ikke til at udskyde. Vi kom derfor i kontakt med gulvfirmaet 4mgulvservice som er et lokalt gulvfirma fra Gladsaxe der også laver gulvafslibning i Lyngby.
Vi fik aftalt en dato og et tidspunkt for hvornår de kunne komme ud og påbegynde arbejdet, der jo var relativt lige til at gå i gang med, da der jo ingen møbler var at skulle rykke rundt på. Da vi på daværende tidspunkt stadig var bosat mange kilometer væk fik 4mgulvservice lov til at blive lukket ind til aftalte tidspunkt af håndværkerne der var ved at restaurerer gavlen på forsiden af huset ud mod vejen.
På dagen modtog vi et opkald fra medarbejderen fra 4mgulvservice om at de nu var ankommet på adressen og ville påbegynde deres arbejde, i den forbindelse modtog vi også en række billeder fra før de begyndte.
Ligeledes modtog vi en lang række billeder fra da de var færdige med deres arbejde. Det var en super god idé så vi virkelig kunne se før og efter billeder. Hele processen forløb super nemt og glidningsfrit fra start til slut og resultatet var helt fantastisk. Så står i foran en flytning eller overvejer i blot at få slebet jeres gulve, så vil vi på det varmeste anbefale det, for resultatet i sidste ende er bestemt det hele værd. Hos os har det medført at vores hus virker mere lyst og rumligt en det gjorde før det vores gamle gulve var meget mørke i det.