Vores datter flytter hjemmefra

Tænk engang vores store datter har besluttet at flytte hjemmefra. Det er altså en lidt underlig følelse. For mig, vil hun altid være mit lille barn og jeg synes altså ikke at det er så længe siden, at jeg stod der med hende i mine arme for allerførste gang.

Har heldigvis stadig brug for far

Selv om hun siger, at hun nu er stor/ voksen og gerne vil bevise, at hun kan klar sig selv, så har hun heldigvis stadig brug for sin far – og måske lige nu mere end nogensinde. Lejligheden er i god stand, men det vil altså klæde den, hvis gulvene lige får en lettere slibning og jeg tror også at det vil være det helt rigtige at få gulvene behandlet med hvidpigmenteret olie. Lige nu er gulvene meget mørke og det virker lidt trist. Derudover, så vil de lyse gulve garanteret bevirke, at legligheden kommer til at se meget større ud.

Meget mere end gulvservice

Nu hedder firmaet godt nok 4M Gulvservice og det kan være lidt misvisende, da de tilbyder så mange flere ydelser end blot gulvservice. Lige nu overvejer vi at få dem til at hjælpe med at fuldspartle et par vægge, da væggene er så medtaget, at det vil tage mig flere dage at få spartlet det hele.

Pakketilbud

Hos 4M Gulvservice tilbyder de et pakketilbud, hvis man bestiller flere ydelser, det kunne f. eks være gulvservice og malerarbejde. Jeg overvejer også, om jeg lige skulle forære min datter et gavekort til nogle nye køkkenskabe. Køkkenet er ikke så voldsom stort, måske 4M Gulvservice vil hjælpe med at hænge de nye køkkenskabe op. Det vil simpelthen gøre underværker – så jeg venter spændt på hans udspil.

Det bliver virkelig spændende og selv om jeg har svært ved at give slip på min lille pige, så er jeg også stolt af hende og jeg ved, at hun jævnligt vil komme hjem og spise. Det skal nok gå