Flyttefirma i Rødovre giver en hånd med

Når man skal på MC-udstilling, så findes der ikke noget bedre end at modtage et helt parti ægte amerikanerslæber fra hjemlandet af. Men der måtte nu et helt hold af professionelle fra et flyttefirma i Rødovre til for at det overhovedet kunne lade sig gøre.

Vi havde tilmeldt MC Huset Ringe til den årlige MC-udstilling i Tønder, men blot få dage før afgang til udstillingen, havde vi stadig ikke modtaget det parti amerikanerslæder, som vi havde bestilt fra Harley Davidson af. Det var tæt på at blive temmelig kritisk, men heldigvis trådte Let-flyt.dk, det omtalte flyttefirma i Rødovre, til og tilbød flyttehjælp, så vi kunne få slæderne i hus og med på udstilling.

MC Huset i Ringe viser stolt amerikanerslæder frem

Når man tager på udstilling, så vil man jo helst have det allerypperste af udstillingsgenstande med. Det var også derfor, at vi havde bestilt de Harley Davidson-maskiner i år, for vi ville gerne stikke lidt mere ud i forhold til de seneste par år. Der havde det været en noget slatten affære fra vores side af, men det skulle være løgn i år. Nu ville vi tage revanche og vise, at det med amerikanerslæder, det var der kun os, som havde forstand på. Og hvis vi fandt det rette flyttefirma i Rødovre, så ville vi lykkes.

Men som sagt var det lige ved at gå galt. Fragten af de splinternye Harley Davidson var gået i kludder, så de stod og falmede ude i en kold og kedelig lagerhal Kastrup Lufthavn. Uanset hvor meget vi prøvede på at finde løsninger, så fungerede det ikke. Bedst som vi var ved at give fortabt og melde fra udstillingen, fik vi kontakt til Let-flyt.dk, et flyttefirma i Rødovre, som både havde kapacitet og mandskab til at køre de funklende nye amerikanerslæder helt til Tønder.

Selvfølgelig var vi begejstret og lettet. Det ville have været en bet i øjet på os, hvis vi ikke havde kunnet indfri de forventninger, som udstillingens ledelse havde sat til os. Men vi kom frem til Tønder og tog alle de tilrejsende motorcykelentusiaster med storm, og det var vi temmelig stolte over.

Let-flyt.dk får et dyt med på vejen

Uanset hvor og hvornår vi ser en flyttebil fra det hjælpsomme flyttefirma i Rødovre, så smider vi altid lige en serie dyt efter dem. Vi ved godt, at det var deres fortjeneste, der gjorde, at vi havde succes på MC-udstillingen. Så hvis du står og mangler et hjælpsomt og professionelt flyttefirma i Rødovre, så ring til Let-flyt.dk, og de kommer dig straks til undsætning.