Der er penge at hente i gamle mobiltelefoner

Der er altid mindst én god grund til at opsøge en iPhone reparation i Næstved – især når man som jeg samler på gamle Apple telefoner. Først og fremmest er der penge i skidtet, også selv om det er de gamle, udtjente modeller. Det fandt jeg ud af, da jeg en dag surfede rundt på Den Blå Avis efter Apple iPhone-udstyr. Der var masser af annoncer, som reklamerede med brugte, men ganske anvendelige iPhones til horrible priser.

Den springer jeg på, tænkte jeg, og begyndte selv at samle på udtjente iPhones, som blot manglede en iPhone reparation i Næstved for at blive fuld funktionsdygtige. En anden god grund til at opsøge en iPhone reparation i Næstved er den, at 1phone.dk har min søster som medejer. Derfor kan jeg næsten altid være sikker på at få en god pris på en iPhone reparation i Næstved uanset, hvad jeg kommer med.

1Phone.dk er et sikkert hit hver gang

Nu reklamerer jeg ikke for servicebutikken blot, fordi min søster er medejer af 1Phone.dk. Jeg gør det også, fordi jeg har prøvet en hel del andre servicebutikker – også i Københavnsområdet – siden jeg startede med at samle på gamle iPhones. De har bestemt ikke budt på en service af nogen art, heller ikke en iPhone reparation i Næstved, som har været værd at skrive hjem om. Derfor holder jeg mig til søster og co., for der ved man, hvad man får, når man efterspørger en god og grundig iPhone reparation i Næstved.

Jeg er især duperet over deres effektivitet og deres sans for detaljer. Uanset, hvad en iPhone fejler, så skal de nok finde fejlen og udbedre det. Resultatet er derfor, at man altid står tilbage med en næsten ny iPhone efter en iPhone reparation i Næstved. Det, synes jeg, siger noget om kvaliteten af deres arbejdsindsats.

Jeg vælger til hver en tid iPhone reparation i Næstved

Da jeg først var begyndt at samle på gamle iPhones, blev jeg lidt bidt af det. Jeg meldte endda ind i ”Gamle iPhones”-gruppen på Facebook – det kunne jo være, at jeg kunne få nogle gode fif og tricks til at finde flere gamle og udtjente iPhone, læs: Tjene flere penge på skidtet.

Jeg synes altid, at at det er spændende guldkorn at samle på i de forskellige fora, og så er det et godt fællesskab at deltage i, når man samler på gamle iPhones. Desuden har jeg så også kunne reklamere lidt for min søsters servicebutik 1Phone.dk som leverer den bedste iPhone reparation i Næstved. Man skal jo aldrig gå og putte med det, hvis man kan gøre andre en tjeneste eller give fif videre, så de kan gøre en god handel.