Udendørssauna fra Inuawellness – Luksus og velvære

Udendørssauna fra Inuawellness – Luksus og velvære
Er du et vildmarksmenneske? Så kender du helt sikker også til, hvor meget lidt ekstravelvære kan betyde efter et længere ophold i naturen. Og hvis du skal have velvære og natur samtidig, så er en udendørssauna[ fra Inuawellness nok den højeste luksus, du kan støve op på sauna-markedet. Jeg var selv ude og gå en tur i Norge, hvor blandet andet sov på gletsjere og nær vandfald i over en uge. Det var en fantastisk tur, der var både var sund for sjælen og udfordrende for kroppen. Vi sluttede af hos en af mine norske venner, der både havde vildmarksbad og udendørssauna – og jeg har sjældent følt SÅ høj luksus, varme og velvære dunke rundt i mine vener.

Ren balsam til din sjæl – Udendørs sauna
… mens jeg sad her med opsvulmede ankler efter vandreturen, blev jeg så afslappet – jeg tror måske, det også var udsigten over Norges bjerge, som jeg kunne betragte indefra. Det kunne virkelig noget. En følelse af at være et med naturen. Da jeg kom hjem, undersøgte jeg markedet for udendørssaunaer, og der faldt jeg over Inuawellness som den bedste leverandør af udendørssaunaer. Firmaet har en sans for luksus og for et design, der går i et med naturen. På den måde føler du heller ikke, at du er et forstyrrende element i, hvad du netop sidder og observerer. I stedet smelter du ligesom sammen med omgivelserne, mens du sidder trygt og godt i din egen boble af velvære.

Jeg er gået i gang med at spare op til mine drømme
Altså det kræver jo nok et hjem, hvor der er udsigt til vandet eller en badesø, men hvis jeg nogensinde kommer til at bo sådan, så skal jeg have en udendørs sauna! Det er i hvert fald en drøm! Her kan man have romantiske stunder med kæresten, man kan drikke en bajer med venner, eller man kan for en stund forsvinde ind i omgivelserne og slippe bekymringerne. Jeg er solgt til udendørs sauna! Kort og godt. Jeg siger ikke, du skal købe en udendørs sauna – men prøv i det mindste at tjekke det ud.