Jeg troede ikke billeje kunne være så nemt!

Jeg har ret svært ved at se mig tilfreds med en bil. Det er lidt underligt, men jeg synes, det virker helt forkert at købe en bil med visheden om, at den skal jeg have i X antal år. Derfor har jeg fundet meget mere glæde i at have en bil i en kortere leasningperiode, hvorefter jeg kan skifte til en ny. Vil du gerne læse lidt mere om leasing, kan jeg anbefale denne leasingperiode-guide hos Core Leasing, som er et leasingselskab, der udlejer highend-biler, der rent faktisk er til at betale. Prøv og tjek dem ud, de er til at forstå, når de forklarer, hvad en leasingperiode er, og så har de nogle megafede biler.

Kort leasingperiode – Min garage er lidt som et tøjskab
Egentlig har jeg det lidt ligesom med biler, som kvinder kan have det med tøj. Jeg kan godt lide at skifte garderoben ud engang imellem, og så vil jeg også gerne have lidt forskelligt ved diverse lejligheder. Nej, selvfølgelig har jeg ikke flere biler lejet på en gang – så mange penge har jeg dog ikke. Jeg bruger bare ret mange timer i en bil dagligt, så jeg vil jeg gerne differentiere lidt til glæde for mig selv. Og det bringer faktisk meget glæde at have en kort leasing periode, så jeg kan prøve noget helt andet.

Du kan få gratis prøveture hos Core Leasing
Jeg prøver altid et par forskellige biler, før jeg beslutter mig. Hos Core Leasing har jeg fået lov til at prøve et par forskellige, før jeg endelig har besluttet mig. Og så selvom det er for en kortere leasingperiode. Prøv lidt forskellige biler for at sætte et pift på hverdagen. Jeg føler det giver en sund forskelligartethed, så ikke alt bare køres ind med rutinen.