Skøn italiensk restaurant på Vesterbro

Har du lyst til italiensk i aften? Så har vi en anbefaling til dig, som vi godt kan garantere, bliver et hit blandt alle medlemmer af familien. For et par måneder siden var et par stykker her fra redaktionen i København og kigge på nye motorcykler, da vi jo er entusiaster lidt udover det sædvanlige, havde vi hevet en hel weekend ud af kalenderen til motorcykel-kiggeri, SKØNT! Vi havde booket et hotel lige midt på Vesterbro, og da sulten begyndte at melde sig, gik på jagt efter en restaurant.

Vi skulle heldigvis ikke lede ret længe, før vi fik øje på en hyggelig italiensk restaurant, som skulle vise sig at blive turens højdepunkt!

Italiensk restaurant på Vesterbro – Smagen af det ægte Italien

På Restaurant Buono kan du vælge mellem at væld af lækre italienske specialiteter og velkendte retter, der med sikkerhed vil lede tankerne hen til en fortovscafé i Rom. På Restaurant Buono får du mad, der smager autentisk, og hvor der ikke gå spå kompromis med kvaliteten og råvarerne. Pizzabundene er tynde og sprøde og toppingen er nøje udvalgt, så smagene harmonerer perfekt.

Vi lod os faktisk rive lidt med af det indbydende menukort, så vi bestilt lidt forskelligt, som vi så kunne dele ved bordet. Vi fik både bruschetta, risotto, pizza og pasta – og naturligvis de skønneste italienske vine til. Som afslutning på en formidabel middag fik vi den klassiske dessert Pana Cotta. 

Restaurant Buono blev det perfekte punktum for en herlig weekend i det københavnske med masser af motorcykler og god mad. Hvis du er på udkig efter en italiensk restaurant på Vesterbro, giver vi hermed restaurant Buono vores allervarmeste anbefalinger!