Tilbygning til mine motorcykler

I ved jo, at jeg er glødende motorcykel entusiast. Jeg er vild med motorcykler både når det drejer sig om at køre på dem, men næsten i lige så høj grad, når der er mulighed for at skrue på dem. Der er bare lige det ved det, at det er knap så sjovt at rode med cyklerne om vinteren, hvis man ikke har mulighed for at lege med dem på et værksted. Efter en del forhandlinger og sweet talking er det lykkedes mig at overbevise konen om, at vores hus skal have en tilbygning. Jeg har derfor tilbragt en rum tid med at lede efter et byggefirma på Sjælland. Et firma, der kan tænke ud af boksen.

Et byggefirma på Sjælland, der kan det hele

For et par måneder siden fandt så endelig et firma, der passer perfekt. Jeg er virkelig glad for deres assistance. De har nemlig både hjulpet mig med det hele – og jeg mener virkelig det hele. De har hele tiden haft et samlet overblik over hele processen. De har hjulpet med det hele både før, under og efter byggeriet. Herunder også alt det administrative såsom myndighedsbehandling, tegninger og beregninger.

Venlige og kompetente

Jeg er virkelig imponeret over alle de kompetencer, der er samlet i det byggefirma på Sjælland. De har både murere, tømre og malere, der alle står til rådighed. De spurgte ind til mine ønsker og lyttede virkelig til mig. Den helt store fordel ved, at firmaet har den samlede entreprise er, at det hele var koordineret helt perfekt. Den ene håndværker afløste den anden, så jeg undgik at spilde en masse ventetid på, at håndværkerne skulle blive færdige et sted før de kunne komme hos mig. Jeg følte virkelig, at jeg var i centrum og at mit byggeri var opprioriteret. I dag er jeg den lykkelige ejer af et fedt værksted, der er bygget til lige præcis at dække mine behov med geniale løsninger og minimal spildplads. Jeg er vild glad og tilfreds og tilbringer næsten alt min fritid derude. Jeg har næsten lyst til at flytte min seng derud – men så bliver jeg nok ikke så populær hos konen.