Glødende Mountainbike entusiast

Glødende Mountainbike entusiast

De af jer, der har fulgt lidt med herinde på siden, kender mig nok hovedsageligt som glødende motorcykel entusiast. Det er i hvert fald de færreste der ved, at jeg også er vild med Mountain bikes (mtb). Jeg kører ikke længere vildt og blodigt rundt i skoven med fuld fart, men nyder bare at cykle rundt i skoven og indsnuse skovens dufte og lytte til alle lydende. I mine yngre dage skulle der bare fart på. Dengang var det mere et adrenalinsus end noget andet. I dag nyder jeg virkelig naturen og her er en Mountain bike med bredde dæk alletiders, fordi den lettere kan komme frem end en racercykel med smalle dæk kan.

mtb lygter er et must

Nå, men det jeg i virkelighed vil fortælle om, er mtb lygter. Det er som sagt fedt at køre i skoven om dagen, men har I nogensinde kørt i skoven om natten? Jeg lover jer, det er magisk, men det forudsætter altså, at man har de rette mtb lygter ellers er det altså svært at se noget. Normalt har man lygter på cyklen for at blive set, men i skoven drejer det sig i høj grad også om selv at kunne se og opleve noget. Derfor er den bedste mtb lygte, den lygte, der sidder på hjelmen. Den lyser godt op og er med til at give til at give et godt overblik.

mtb lygter som LED lygter

Men nu er det faktisk sådan, at jeg skal cykle et godt stykke ude på vejen før jeg når skoven, så derfor er det nødvendigt, at der også er monteret en mtb lygte foran på cyklen samt en mtb lygte bagpå cyklen ellers kan trafikanterne ikke se mig. Hvis jeg kun har en mtb lygte på hjelmen og f. eks kigger til siden, så kan en modkørende bilist nemt overse mig.

Vidste du at man også kan få mtb lygter som LED lygter? Faktisk er det den mest populære type MTB lygte.