Da vores ” lor.. ” i kloarken blev et mareridt!

Endnu en varm sommerdag i Aug. måned her i år, tog pludselig en meget hurtig drejning, da vi 4 timer først 25 gæsters ankom, havde et toilet der ikke fungeret, da vores matrikels kloak var stoppet til med, skidt, blade, møg og en masse andet. Vi stod derfor pludselig i ”lort” til halsen som man sir..

Vores store villa som vi nu har haft siden 2010 i hjertet af et fint villa kvarter i Slagelse, i et dejligt idyllisk landområde med langt mellem naboerne ( i hvert fald ift. Østerbro hvor vi flyttede fra ) var nu her den varme sommerdag med kloak problemer en dag, vi havde ”håbet” komme alle andre dage end lige i dag hvor vi skulle holde havefest for den nærmeste familie og vennekreds.

Vores dag vidste sig dog heldigvis at få en positiv og uventet drejning.
Vores nabo længere nede af vejen, havde selv sommeren sidste år haft en tilstoppet kloak, som havde plads i udkanten af deres have. Her havde de haft hjælp og en super god professionel service af kloak-problemer.dk som også går under navnet Sørbylille Entreprenørservice.

Vi tog derfor hurtigt kontakt til Sørbylille Entreprenørservice, hvor de efter meget kort tid havde mulighed for at rykke ud, og komme os til undsætning på vores problem, og vigtigst af alt inden vores mange gæster ville melde deres ankomst nu kun få timer fra inviteret tidspunkt. 

Sørbylille Entreprenørservice kom her i deres store slamsuger, tog hurtig aktion på problemet og løste det meget hurtigere ind forventet. Vi havde blot en tilstoppet kloak som hørte til vores hus, det fik de meget effektivt og hurtigt rodet bod på.

Vores varmeste anbefalinger går derfor til Sørbylille Entreprenørservice:
Er jeres kloak tilstoppet? Så kontakt den bedste Kloakmester i Slagelse.