Styrk din hjemmetræning med X3

Som dedikeret MC’er er det ikke kun slæden, der skal tage sig godt ud, når vi er på tur – det skal føreren selvfølgelig også. Derfor har jeg kastet mig ud i fænomenet hjemmetræning med X3-programmet, når nu alle de lokale fitnesscentre er lukket her under corona-krisen.

Ja, jeg blev godt nok lidt chokeret, da jeg mødte ”lukket pga. corona”-skiltet, sidst jeg var forbi mit lokale fitnesscenter i Ringe. Det var helt tilbage i marts måned. Hvor skulle jeg nu få mit daglige dopamin-kick fra?! Hjem og lede på nettet efter mulige løsninger! Og løsninger – det fandt jeg heldigvis på X3bar.dk i København.

Hjemmetræning holder din krop godt ved lige

Nu har jeg været i gang med X3-programmet i nogle uger, og konceptet med hjemmetræning er faktisk ganske ligetil, og så er der ovenikøbet dokumenteret effekt, skulle jeg lige hilse at sige. Man skal blot bruge 10 minutter hver dag på lidt intensiv træning med effekterne, så garanterer både X3bar og jeg, at der er muskelkontur i sigte.

Ud over det reelle udstyr til hjemmetræning – en stålbænk og tre elastikker, så får man også et 12-ugers videotræningsprogram inkluderet i pakken, og det er uden beregning. Det kalder jeg service!

I min optik er X3bar hjemmetræning som skabt til dem af jer, som godt kan lide at bruge lidt kræfter på træningen uden at spilde for megen tid på det. Livet er jo også andet og mere end træning.

Udendørs hjemmetræning er et hit hos mig

Jeg forsøgte mig faktisk med at træne udendørs i Påsken, hvor det var så bragende flot vejr, og det gav mig faktisk en ret god fornemmelse i både kroppen og hovedet. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes nu altid, at jeg bliver mere frisk af at træne udendørs, så jeg var ganske godt tilfreds med, at også hjemmetræning kunne lade sig gøre uden for.

Så der er ingen undskylder for ikke at komme i gang med X3bar og hjemmetræning. Grib knoglen og kontakt X3bar og kom i gang med hjemmetræning derhjemme.