Landmand får høsten godt i hus med program grain solution

Alle landmænd ved, at vejrets små og store luner spiller en afgørende rolle for, hvordan afkastet på høstede afgrøder bliver. Men den efterfølgende opbevaring spiller også en vigtig rolle. Landmænd, som ikke benytter sig af program grain solution, vil meget hurtig opdage, at utilstrækkelig opbevaring tærer på beholdningen af det høstede korn – for slet ikke at tale om årets omsætning.

Der er uendelig mange faldgruber, man som landmand skal sætte sig ind i, før man kaster sig ud i kunsten at producere korn. Så hvis du nu er landmand, så bør du læse med her, for måske kan du få nogle indsigtsfulde fif til, hvordan du på en effektiv og forsvarlig måde kan opbevare dit korn og foder med et simpelt program: Grain solution.

Eye-Grain leverer højteknologiske siloer til dit korn

I gamle dage havde man ikke den teknologi, som vi har nu om dage. Dengang opbevarede man derfor blot korn i store sække, som lå på lager, indtil det skulle bruges – enten til menneskemad eller som foder til grise og høns. Nu om dage har vi nogle helt andre produktionsformer og størrelser, og det kræver andre løsninger. Her er grain solution i høj grad en mulighed for dig som landman.

Med grain solution får du som landmand alle de moderne opbevaringsmuligheder stillet til rådighed på den smarte måde. Du skal ikke tænke på, om dit korn bliver angrebet af fugt, svamp, utøj eller andet, som kan ødelægge din produktion. Hos Eye-Grain i Herlev kan du vælge lige det system, som passer til din kornproduktion uanset, hvilken sort du dyrker eller hvor stor din høst er i volumen.

Alle landmænd vinder ved at bruge grain solution

Som barn af en landmand ved jeg alt om, hvilke problemer det gav at bruge de gammeldags opbevaringsmetoder. Først var der vejrlig og utøj, som hurtigt kunne sætte sit kedelige præg på høsten. Så man blot fik en brøkdel i hus, når høsten var omme. Læg dertil de utilstrækkelige opbevaringsmetoder fra dengang. Det var et under, at hverken vi eller husdyrene var mere syge end som så.

Men med det nye grain solution som forsvarlig korn- og foderopbevaring er det temaer, som du som landmand slet ikke skal tænke på. Kontakt blot Eye-Grain i Herlev og få en prøve på, hvad de kan levere til dig og din gård.