Min kone lider af osteopeni

Jeg elsker min kone overalt på jorden, og derfor går jeg også gerne det længere for at hjælpe hende i hverdagen, fordi hun lider af en forholdsvis sjælden sygdom – osteopeni. Som regel kan hun holde det i skak med træningsøvelser, men her på det seneste har hun haft lidt udfordringer med at holde det ved lige.

Derfor satte jeg mig for at finde ud af, om jeg ikke kunne finde lidt ny inspiration til hende, så hun fortsat kan holde sin træning ved lige og osteopeni nede.

Osteostrong tilbyder spændende træningsprogrammer

Nu bor vi ganske vist i Ringe på Fyn, men jeg var nu villig til at søge bredt, hvis det kunne hjælpe min kone til at få mere styr på sin osteopeni. Tilfældigvis faldt jeg over en behandlerside, Osteostrong, som til alt held har en filial i Odense. De udbyder nemlig træningsprogrammer til patienter som min kone, der lider af osteopeni.

Efter lidt overtalelse fik jeg lokket konen til at tage med til Odense – man kunne jo altid tage en prøvetime og kigge faciliteterne lidt ud. Det har aldrig skadet, sagde jeg til min kone, og heldigvis indvilligede hun da også til sidst, og pakkede tasken med træningstøjet, selv om hun mukkede lidt.

Odensetræning sætter osteopeni skakmat

Jeg burde jo egentlig lyde begejstret, for det var jeg da også, men det tog mig en krig at få konen ud af det træningslokale igen, da hun først havde været til prøvetime hos Osteostrong i Odense. Hun var så begejstret over træningen og især over den virkning, som træningen havde på hendes osteopeni, at hun endte med at tage en dobbelttime på stedet.

Jeg kender min kone ret – hun er meget kræsen. Så hvis hun siger god for noget, så er det det også. Så derfor – hvis du eller nogen, som du kender, lider af osteopeni, så send dem fluks til Osteostrong – de ved om nogen, hvordan man med succes kan træne den lidelse væk.