Hyggelige selskabslokaler i Køge

Skal du holde fest? Så har vi her på bloggen en anbefaling, som med sikkerhed vil gøre dig glad! Vi har nemlig lige haft vores årlige motorcykeltræf, som traditionen tro blev afsluttet med god mad og festligheder – denne gang på Restaurant Limone i Køge, hvor vi havde lejet et skønt selskabslokale til begivenheden. Et sted, som vi kun kan give vores bedste anbefalinger – formidabel service og fantastisk mad, intet mindre!

Selvom vores motorcykeltræf er en årlig og tilbagevænnende begivenhed, er vi af en eller anden grund altid lidt sent ude med planlægningen af arrangementet, og i år var altså ingen undtagelse. Derfor blev vi også enige om, at vi måtte lade andre tage sig af madlavningen, borddækningen og serveringen. Valget faldt hurtigt på Restaurant Limone, som har hyggelige selskabslokaler i Køge.

Gennemført arrangement med italiensk tema

Efter en god og land køretur på motorcyklen gennem de sydsjællandske landskaber, kunne vi endelig sætte os til bords på Restaurant Limone. Her blev vi mødt af et smilende og serviceminded personale, et veldækket bord og velskænkede vine samt kolde øl og vand.

Maden kræver sit eget afsnit. For sikke en oplevelse! Autentisk italiensk mad, hvor man kan mærke, at der kræset om smagen og råvarerne. Simpelthen så lækkert. Vi fik en 3 retters menu med klassiske specialiteter og retter fra det italienske køkken. Her kan man vælge forskellige løsninger, men for nenhedens skyld havde vi valgt en totalløsning, så vi ikke skulle noget som helst – andet end at møde op og lade os forkæle.

Er du i gang med planlægningen? Så tag kontakt til Restaurant Limone – stemningsfyldte selskabslokaler i Køge, lækker mad og god betjening. Vi kan kun anbefale stedet!