Skødeskrivning hos Skøde Centret

Det kan være svært at finde ud af hvordan de formelle ting skal udformes når man er ved at flytte fra hinanden og man er ugift og derfor kun er samlevende. Dog er det vigtigt at man ved at hvis man er ved at flytte fra hinanden og den anden part skal overtage boligen, så er det vigtigt at man ved at der skal laves et nyt skøde. Skødet fungerer som en kontrakt og derfor er det ikke nok at få udarbejdet en standard minimalskøde, da det er vigtigt at det er formuleret i et juridisk holdbart sprog.

Et skøde er en tinglysnings del af en bolighandel, som sikrer dig rettighederne til ejendommen. Dette betyder at køberen har en interesse efter skødeskrivningen at få sit skøde tinglyst så hurtigt som muligt. Hos Skøde Centeret udfører de digital skødeskrivning samt tinglysning. Her vil du føle dig i trykke hænder da skødeskrivning hos Skøde centeret rummer de nødvendige juridiske erklæringer.

Vi har en del erfaring med skødeskrivning da vi årligt gennemfører op til 1200 tinglysninger hos Tinglysningsretten. Derfor skal du ikke tøve med at rette henvendelse omkring skødeskrivning.