Ron Zacapa er verdens bedste rom – faktum!

Det her bliver ubestridt ugens bedste råd, særligt hvis du er glad for spiritus og likør. Jeg kastede mig forleden ud i at prøve lidt forskelligt rom – en disciplin jeg ikke har gjort det så meget i igen. I min udforskning stødte jeg på Ron Zacapa, som for sjette år i træk er blevet kåret til verdens bedste rom! Det må man da sige er noget af en milepæl! På trods af min jomfrurejse ud i rommens smagslandskaber, måtte jeg med det samme bestille flere flasker hos rombo.dk, de har nemlig en hel side kun dedikeret til Ron Zacapa, som du finder her.

Smukke flasker og fyldig smag
Er du lidt af en æstetiker, så er Ron Zacapa flaskerne altså en fryd for øjet. Flaskernes bløde runder kurver, står i god tråd med rommens smag, som er rund, fyldig og forførende. Faktisk har mit barskab nu tre forskellige flasker stående. Og det er lidt ligesom at have tre forskellige elskerinder, som jeg skal passe på ikke at besøge for meget. Så godt smager de! De gør det både godt alene – jeg har selv holdt af at få en Ron Zacapa-sjus umiddelbart før sengetid – men de gør det altså også godt til kagebordet. Mest af alt ser jeg det som en god alene-ting, hvor jeg kan forsvinde lidt i mine egne tanker, mens mine smagsløg danser derudaf.

Ron Zacapa står så smukt i barskabet
Jeg er selv glad for at bestille fra lagre i Danmark, når det er flakser eller mere skrøbelige genstande. Tanken om at den dyre flaske skal over flere kontinenter, kan gøre mig lidt nervøs. Så jeg har altså altid benyttet siden Ron Zazapa-siden her. Superservice og hurtig levering. Så lige for at runde af: Dagens tip må være Ron Zacapa Rom – sikkert leveret med Rombo.dk