Valg af selvprint eller udefrakommende

Hvis du skal have print til din arbejds, er der mange løsninger. Det kan være alt fra at gøre det selv, til at outsource og få andre til at gøre det. Der er flere positive og negative ting, ved begge metoder. Derfor har vi prøvet at samle en liste her, får at give dig overblik over hvad der er den bedste mulighed for dig.

Outsourced print

Når du outsourcer dit print til et andet sted end dig selv, er det ofte den nemme løsning. Samtidig har det en langt lavere kost i det korte løb, da det hverken kræver maskiner eller programmer til at gøre det. Det gør dog at hele processen kan gå en smule langsommere, samt at du er meget uden af kontrol over hele processen. Det betyder at ting du gerne vil have på, eller bestemte tidsrammer det skal være inden for kan være svære og nå.

Selvprint af diverse kort

Selvprint i det korte løb er jo meget dyre. Det er fordi du skal have alt fra software, til en printer, såsom en Cardpresso. Ydermere kræver det også mere vedligeholdelse, som du helst skal stå for. Dog tilbyder det langt mere kontrol og fleksibilitet. F.eks. hvis dit firma skal bruge et etiketprinter, så giver det meget mere frihed i forhold til hvor ofte, og evt. fejl der kunne komme på diverse print. Selvom at starts omkostningerne er højere, så vil de i det lange løb blive billigere. Det giver også mulighed for mere fleksibilitet i forhold design med din egen etiketprinter. Det ofte svært at få andre til at se det samme som hvad du selv har i tankerne.

Hvis du vil springe ud i at prøve at printe selv, så kan du med fordel prøve at købe en cardpresso fra IDonline. Hos dem får du også mulighed for at få deres egen software med, så alt bare spiller fra start af.