Forkælet med en PH Formula behandling

Mmmm ægte forkælelse og masser af velvære i København! Lyder det ikke bare godt? Det var netop hvad sidste weekend stod på for et par stykker her på redaktionen. En vaskeægte forkælelses-weekend med god mad, dejligt hotel, teater og wellness. Et af de absolutte højdepunkter på turen var vores besøg hos Pure & Simple, hvor vi kunne læne os tilbage og nyde en professionel ansigtsbehandling med pH Formula. En ansigtsbehandling af meget høj kvalitet, som du kan læse mere om her i indlægget.

Vi havde fået anbefalet Pure & Simple gennem et par venner, der sagde, at vi bare måtte sikre os en tid, næste gang vi var i København. Vi fulgte deres råd, og vi kan kun sige, at vi bestemt ikke fortrød, at vi valgte at lytte til anbefalingen.

Nese, som er indehaver af skønhedsklinikken, bød os venligt velkommen i de indbydende omgivelser, der virkelig inviterer til afslapning og forkælelse. Vi havde på forhånd bestilt tid til en PH Formula ansigtsbehandling, så alt vi skulle gøre, var at læne os tilbage og nyde, at vi var i trygge og professionelle hænder.

PH Fomula – En videnskabeligt funderet skønhedsbehandling

Fordelen ved en PH Fomula behandling er, at den beror på videnskabelig forskning, samtidig med at du får aktive ingredienser, der giver en ægte følelse af velvære, og du kan tydeligt mærke en forskel efter endt behandling. Vi gik en 50 minutters behandling, der bestod af en afrensning, hudanalyse, peeling – alt sammen tilrettelagt efter hudtype og behov. Herefter fulgte en skøn ansigtsmassage, maske, øjenpleje og en afsluttende cremepleje. Til sidst fik vi meget professionel rådgivning om hudpleje til hjemmebrug.

En virkelig skøn oplevelse! Vi kan kun anbefale at lægge vejen forbi Pure & Simple næste gang, du er i København. Her får du fuld valuta for pengene!