Sjov og spas i nye omgivelser

Hvis du er ligesom os og en sjælden gang i ny og næ, har brug for noget mere end at leje med vores motorcykler, så ved du det kan være svært at finde noget der fanger på samme måde. Derfor er vi kommet op med nogle råd i det her indlæg. De kommer hovedsageligt til at forklare hvordan dig og dine venner kan have en fantastisk weekend sammen. Det vil involvere lidt af hvert, og da vi er nogle store drenge, også lidt fysisk. Så hvis det lyder som noget for dig, så læs med her!

Voldsomt sjov med paintball i København

Hvis der er noget der kan få blodet til at pumpe som at fræse af sted på en motorcykel, så er det paintball. Vi havde taget til en omgang paintball i København, hvor vi havde en masse sjov. Da redaktionen her på siden kun er tre mand stor, valgte vi at invitere venner og bekendte med. Vi skulle jo gerne have nogle ordentlige hold at spille med. Vi blev alt i alt 12 stykker, og fik opdelt nogle hold. Det var hylende morsomt, og fik skudt en del. Efter det første runde, fik vi lavet nye hold og fik en ny bane. De havde massere af dem, så ingen af spillene blev de samme.

Vi fik spille talt i alt nok fire timer, og var godt udmattet efter. Vi havde fået bestilt nogle sandwiches til når vi var færdige. Vi fik spist og tog videre. Vi var virkelig overrasket over hvor sjovt det var. Det er også derfor vi anbefaler det rigtig varmt at prøve en god gang paintball. Hvis i befinder ikke alt fra hovedstaden, anbefaler vi klart paintball i København. Her har de nemlig nogle af de største baner i Europa. Selv hvis paintball lyder en smule voldsomt, så er der også mulighed for at spille lasergame. På den måde fjerner man den intimerende faktor i det.