Hypnose mod overvægt – Der findes altid en kur

Ja, jeg har været overvægtig. Og, ja det har været et problem. Og ja, jeg stod måske rigtig først ved det sent inde i min overvægt. Mit problem er, at jeg altid har været glad for. Derfor har jeg altid haft lidt hang til overspisning, og har måske indtaget lidt for mange ekstra kalorier, som jeg reel ikke havde brug for. Og ja, jeg havde da brokket mig lidt derhjemme over min overvægt. Jeg var lidt bekymret. Jeg kunne jo godt se, at kiloene ligesom blev flere og flere. Efter nok brok sendte min kone mig hjemmesiden til Shin Hypnose Hillerød, som blandt andet tilbyder hypnose mod overvægt.

Mit forløb hypnose mod min overvægt
Jeg er altid åben overfor muligheder, så jeg mødte op i Shin Hypnoses lokaler med et åbent sind. Jeg fortalte om mine problematikker til den lyttende og nærværende hypnotisør. Herefter blev jeg placeret i en behagelig stol, og mere husker jeg faktisk ikke. Min kone spurgte mig derhjemme, hvordan min hypnose mod overvægt var gået, og jeg måtte jo skuffende sig, jeg ikke kunne mærke noget endnu. Min hypnose strakte sig over 5 sessioner og jeg fortsatte pligtskyldigt – stadig med et åbent sind, men så skete pludselig noget.

Vægttab uden følelses af indsats
En dag efter 3 sessioner sagde min kone pludselig: ”Har du selv langt mærke til, hvor meget mindre, du er begyndt at spise”. Jeg kiggede ned på min tallerken: ”Næh, det har jeg faktisk ikke”, sagde jeg. ”Du spiser nok 2/3 dele af, hvad du plejer”. I slutningen af femte session af min hypnose mod overvægt, sagde hypnotisøren, at jeg skulle prøve at gå hjem og veje mig.
Til min overraskelse havde jeg tabt fem kilo – uden egentlig indsats. Jeg kan på det kraftigste anbefale Shin Hypnose mod vægttab, hvis du har svært ved at finde resurserne frem til en egentlig kur. I dag har jeg tab 15 kilo, og jeg har stadig ikke skænket min kur en tanke – jeg er blot sprængfyldt med taknemmelighed.