Rene kontorer giver større arbejdsglæde

Der er ikke noget værre at møde ind til en beskidt arbejdsplads – det er i hvert fald ikke ligefrem med til at øge produktiviteten og højne motivationen og arbejdsglæden. En fast rengøringsaftale med et professionelt rengøringsfirma kan være løsningen, så der med jævne mellemrum gøres rent på de individuelle arbejdsstationer, i kantinen og andre fællesområder. Her på redaktionen sidder vi ikke på et kontor, når vi skriver indhold til vores blog, men flere af os arbejder på kontor, og vi ved, hvor vigtigt det er med rene og indbydende omgivelser.

Rengøring til erhverv? Sparvath Rengøring er din specialist

Sidder du selv på kontor? Og er du træt af at møde ind til et støvet skrivebord? Så kan vi godt garantere, at du ikke vil blive skuffet med Sparvath Rengøring, som er din troværdige og professionelle samarbejdspartner, når det kommer til rengøring hos erhverv og offentlige institutioner. Hos Spartvath Rengøring får du nemlig skræddersyede løsninger, der passer til dine ønsker og behov, og rengøringen kan både klares i og uden for kontortid – på den måde kan rengøringen foretages, når det passer ind i virksomhedens program. Nogle virksomheder ønsker en synlig rengøring, mens rengøringen hos andre skal foregå i lukketiden.

Der kan også være stor forskel på behovet – nogle øsnker en grundig totalrengøring ugentligt, mens andre vil have en basisrengøring på ugeplan og evt. en hovedrengøring en gang om måneden. Det er netop det smarte med Sparvath – her er løsningerne fleksible og de kan løbende tilpasses virksomhedens behov.

Hos Sparvath er de til at snakke med, og der er løbende kvalitetskontrol, så du er som virksomhedsejer sikker på, at du får den bedste og mest effektive rengøring. Altid med fokus på din tilfredshed.

Her på redaktionen kan vi kun give vores allerbedste anbefalinger til Sparvath Rengøring! Se deres hjemmeside lige her.