Dagens anbefaling: smukke ballerina sko til børn

Flere af vores skribenter her på redaktionen har børn, og vi deler ofte indbyrdes gode råd og anbefalinger med hinanden i forhold til det at stå i forældrerollen. Vi interesserer os også for mange andre ting end motorcykler, så i dag kommer vi med en anbefaling til alle forældre, der er på udkig efter smukke og praktiske børnesko. Vi har nemlig fået øjnene op for en webshop med de fineste børnesko i skandinavisk og bæredygtigt design. Læs med her og få mere at vide!

Petit Nord – Børnesko til enhver lejlighed

Hos Petit Nord kan du gå på opdagelse i et univers, der emmer af kvalitet og bæredygtighed. Her finder du veldesignede sko, der er holdt i enkle, skandinaviske linjer, og som designet med funktionalitet og fleksibilitet. Sko, der både er smukke at se på, og som er behagelige at have på. I deres shop finder du alt fra ballerina sko til børn til vinterstøvler, hjemmesko og sneakers. Alle sko er desuden lavet i bæredygtige materialer af højeste kvalitet, så du skal som forældre ikke bekymre dig om giftige kemikalier og unødig belastning af miljøet.

Det enkle design gør, at de fleste sko kan bruges til både hver dag og fest, og så yder de en rigtig god støtte til de små fødder, der stadig er lidt usikre, når de går på opdagelse i verden.

Ballerina sko til børn – En alsidig sko

Vi har eksempelvis netop fået et par ballerina sko til børn med posten. En smuk sko, der både kan bruges i børnehaven og til børnefødselsdage, familiefester og biografture – og vi blev igen overrasket over det enkle skandinaviske design og den høje grad af funktionalitet. Petit Nord skuffer aldrig, og det er bestemt ikke sidste gang, at vi bestiller sko til vores små guldklumper hos dem.