Regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomhed – Ugens tip

Så er det tid til ugens gode råd, som jeg selv har prøvet kræfter med den seneste måneds tid. Du bliver måske overrasket over at høre, at jeg faktisk har et liv ved siden af MChuset Ringe, for det har jeg faktisk – også selvom det er min store passion! Jeg har min egen lille virksomhed, som går lidt op og ned alt afhængig efter årstiden, men grundlæggende hænger det ret godt sammen, men jeg har altid været udfordret på bogføringsdelen. Mest af alt fordi det ikke rigtig interesserer mig. Jeg fik for en måneds tid siden anbefalet det her regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomhed fra Billy. Det har jeg så kørt med i en måneds tid, og jeg vil her skrive lidt om mine oplevelser. Hvis du skulle have lyst til at tjekke Billy ud som virksomhed, så kan du læse om dem på Billy.dk

Min oplevelse med nyt regnskabsprogram til enkeltmandsvirksomhed
Fra første dag jeg prøvede regnskabsprogrammet, må jeg indrømme, at jeg blev imponeret. Jeg er ikke den store computernørd, så nye IT-vaner er ikke noget, der falder mig særligt let. Men det her program fra Billy var så intuitivt og overskueligt lavet, at jeg forstod, hvordan det skulle bruges med det samme. Jeg tænkte, at hvis regnskabsprogrammet til min enkeltvirksomhed skulle give mening, måtte jeg bruge et kvarters tid på det dagligt, så det blev en vane, og det har jeg så gjort, og overraskende nok må jeg altså sige, at det går supergodt.

Bogføring har aldrig være lettere
Ja, overskriften her siger jo sig selv. Jeg har faktisk et overblik. Jeg behøver ikke halvårligt at lede efter krøllede, kaffeplettede papirer i bunden af mine skuffer, som jeg med stor skyldsbevidsthed samler ned i mapper og tager med til min bogholder. Og nu må jeg sige, og det er måske lidt tragisk, for jeg holder meget af min bogholder, men jeg har faktisk ikke brug for ham denne her sæson. Så dagens tip er, at du bør tjekke det her regnskabsprogram ud til din enkeltmandsvirksomhed, så bliver dit liv bedre – især hvis du gerne vil af med din bogholder.