Italienske vine til gode priser – Perfekt til årets julefrokost

Nu nærmer den søde juletid sig efterhånden med hastige skridt, og her på redaktionen skal vi selvfølgelig også snart afholde årets julefrokost her på redaktionen – ja, faktisk er vi allerede i fuld gang med planlægningen. I år har vi valgt at bestille maden udefra, så vi kan hygge os ved bordet samlet, i stedet for at stå i køkkenet og slide hele aftenen. Hertil har vi valgt de bedste italienske vine, som vi har købt hos Provin.dk – her har vi fået professionel rådgivning, så vinen passer perfekt til julemaden.

Hos Provin fik vi virkelig en god service, og så kunne vi ovenikøbet glæde os over vin af meget høj kvalitet til super attraktive priser.

Den fuldendte julefrokost med italienske vine til enhver smag

Her på redaktionen kan vi godt lide vin, men vi har selvfølgelig forskellig smag og forskellige præferencer, så det er vigtigt fos os, at der er vin, som alle kan lide. Vi har derfor valgt forskellige italienske vine – både rød og hvid, som hver især komplimenterer de forskellige juleklassikere på bedste vis.

Vi fik rigtig god service i butikken, og det var tydeligt at mærke, at ekspedienten havde en stor viden om vin – ikke kun italiensk vin, men vin fra hele verden.

Med de fantastiske italienske vine er vi nu klar til at holde årets julefrokost, hvor der bestemt ikke er sparet på noget – sild, frikadeller, lun leverpostej, flæskesteg, rødkål og risalamande. Det bliver simpelthen ikke meget bedre!

Vi glæder os i hvert fald, og vi ser meget frem til at åbne de gode flasker, når vi skal samles om det julede bord og hygge os!

Hermed de varmeste anbefalinger til Provin og en rigtig glædelig jul til alle vores læsere!