Professionel træfældning i Nordsjælland

I dag vil jeg anbefale BC Haveservice, som jeg for nyligt benyttede mig af med stor tilfredshed. I længere tid, har min kæreste og jeg overvejede at flytte fra Jylland til Nordsjælland, i forbindelse med et tilbudt job i området. Vi havde længe leget med tanken, og efter en lange, meget lange, samtaler samt en masse overvejelser besluttede vi os endeligt for at flytte til Sjælland. Det var på ingen måde et nemt valg, men vi følte at det var det rigtige at gøre, som er bedst for vores liv sammen. Med en tæt kontakt til en ejendomsmægler, fandt vi så et hyggeligt lille hus med skønt beliggenhed ved naturen. Vi har endnu ingen børn, men vi kunne med det samme se os selv vokse gamle sammen i det her hus, med en flok børn omkring os. Alt spillede bare.

Vi blev gjort opmærksomme på et enormt træ i haven, tæt på huset, men det lod os ikke skræmme os væk og vi var fast besluttet om at købe huset. Det er jo kun et træ, og da både min kæreste og jeg er vilde med natur, var der intet negativt ved træets placering, tværtimod. Vi ændrede dog holdning ret hurtigt, eftersom vi flyttede ind i det nye hus og boede der i noget tid. Træets størrelse skyggede for solens lys, hvor vi på denne tid af året venter spændt på en enkelt dag med sol. Derfor måtte vi fælde dette træ, ellers ville det skabe irritationer om sommeren. Da træet lå tæt på huset, havde vi nogle bekymringer om selve træfældningen. Men dette tog BC Haveservice sig af uden problemer.

Træfældning blev udført meget professionelt, og der blev taget hensyn til alle aspekter af det udførte arbejde. Det var lidt svært at finde de rigtige som udfører træfældning i Nordsjælland, men vi traf uden tvivl det rigtige valg ved at benytte os af BC Haveservice. Jeg kan uden tvivl sige at træet ikke vil blive savnet, og som alle andre danskere kan vi nu ikke vente med sommer og sol.