Kvalitetsbevidst elektriker i Glostrup

Det med at finde en billig og dygtig elektriker kan være en kæmpe udfordring. Jeg har hele mit liv boet på Fyn, hvor jeg altid søgte hjælp hos den lokale, som jeg ofte beskriver som alt-mulig-mand indenfor  EL. Dog flyttede min kæreste og jeg til Glostrup for et par måneder siden. Huset havde brug for enormt meget arbejde, da vi havde problemer med netværk, antenne, brandalarm, elsyn, lysstyring, you name it. Vi kendte ikke til en elektriker i byen, og derfor begyndte vi bekymrende at søge på internettet, i håb om at finde en elektriker med de samme kompetencer som den lokale fra Fyn. Et så stort arbejde i hjemmet kommer vel til at koste en masse penge, hvis man også prioriterer kvalitet? Ikke nødvendigvis.

Jeg kender en ven bosiddende i Albertslund, nær Glostrup. Han anbefalede BH EL-Service, som vi derfor straks kontaktede. Førstehåndsindtryk via telefonopkaldet var virkelig fremragende – de var hjælpsomme og havde en fantastisk service. De kunne tilbyde en passende pris, hvorfor vi med det samme accepterede og satte dem i arbejde. Et hvert menneske er i dag afhængigt af elektronik, og det er min kæreste og jeg i den grad også – derfor måtte vores el-problemer i hjemmet løses hurtigst muligt.

På kort tid var alt arbejde færdiggjort, med et tilfredsstillende slutprodukt. Tænker man på kvaliteten og den lave pris, så er det virkelig imponerende fuldført på en kort tidsperiode. Jeg troede ikke, at jeg vil kunne finde endnu en alt-mulig-elektriker, men jeg er positivt overrasket og overlykkelig. BH EL-Service er dygtige og prisbevidste, hvor deres kompetencer derudover dækker en bred vifte af områder. Vi har fået fortalt at hvis andre problemer opstår, så skulle vi bare kontakte dem, da det er ligegyldigt om det er hjælp til IT, installationer, sikring og kontrol – så kan det løses. Jeg anbefaler dem i hvert fald uden tvivl.