Bartender til bryllup – Det var det hele værd

Forrige weekend var ventetiden overstået, og min søster skulle giftes med hendes – nu mand, Johannes. Et smukt bryllup i Odense domkirke
Flere måneders planlægning var nu overstået, og dagen var kommet. Min søster, Johannes og jeg havde over flere omgange sidder med planlægningen hvoraf mit ansvar var for selve festen.
Bordplanlægningen og alle de traditionelle sange, lege m.m. var der helt styr på. Men vi havde særligt en udfordring – som jeg her vil komme med vores varmeste anbefalinger af!
Nemlig hvad vi skulle gøre mht. drinks/cocktails til festen.
Vi havde allerede besluttet os for, at festen skulle afholdes i haven i deres nye hus, som de netopvar flyttet ind i månedens forinden. Telt, varmekanoner, og pynt var alt sammen i hus. Vores sidste punkt på listen var som nævnt drinks/cocktails da de havde besluttet sig for at temaet skulle være galla fest! og der høre naturligvis et par gode drinks til. Først havde vi endeligt besluttet os for at køre en tur til Tyskland for at købe billigt ind. Men vi indså ret hurtigt at det ikke var lige til, når nu festen skulle afholdes i Odense – så er der langt til Tyskland!
Vores fætter havde et par uger inden, været til et firma arrangement, hvor han fortalte en den her mobile bar man kunne leje, hvor alt var inkl. Du kan altså leje en bartender til bryllup – uden noget besvær. Virksomheden hed, bartenderbar.
Jeg kontaktede bartenderbar og fik et par dage efter et godt tilbud på hvad det ville koste – og i tilbuddet hørte der en professionel bartender med i uniform, alt hvad der er behov for til at mixe drinks, pynt og sjov og naturligvis også hvad der skal bruges af alkohol. De kom med en detaljeret plan fra time til time, da de efter mange afholdte bryllupper, havde erfaret at der bare gav den bedste fest!.
Dagen kom, og drengene fra bartenderbar ankom med deres mobile bar ved 20.30 tiden og inden for 30 minutter stod der pludseligt en komplet bar med to bartendere bag – og festen kunne nu begynde. Det var simpelthen herligt ikke at skulle tænke på noget bøvl der, og så var det en fed gestus af kunne byde på lækre drinks og cocktails lavet af en professionel bartender.
Da klokken nærmede sig de sene nattetimer, begyndte drengene fra bartenderbar at pakke sammen og rydde op, hvilket også var helt igennem fantastisk ikke at skulle tænke på. Det var simpelt og nemt – og så havde vi igennem hele festen, tid til feste igennem uden at skulle tænke på opfyldning af sodavand og andet, og intet oprydning efterfølgende. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse.
Står i, i same situation som vi gjorde? Så lej en bartender til bryllup fra bartenderbar – det er bestemt det hele værd, og vi vil til enhver tid gøre det igen.