Planlægning af julefrokost

Jeg ved godt, at der er længe til, men man skal jo være i god tid, så jeg er blevet sat på opgaven med at finde ud af, hvorfra vi skal bestille vores julefrokost i år. Vi holder julefrokost i slutningen af oktober eller starten af november. Det føles dog lidt sært at sidde og kigge på julemenuer her midt i juli måned. Men lige pludselig er det oktober og så er det måske for sent. Vi har valgt at få maden bragt ud til os i stedet for at skulle til at finde lokaler, osv.

g har surfet en masse på nettet og kigget på mange interessante sider, men synes nu, at der er noget helt særligt over ES-Catering. De holder til i Snekkersten, men nøjes ikke med at bringe catering i Nordsjælland, nej de bringer i hele landet. Faktisk tilbyder de også, at man kan hyre sin egen kok og få ham hjem og tilberede mad, mens gæsterne er der og det kunne da også være rigtig sjovt, men jeg tror, at vi nøjes med catering fra Nordsjælland.

Flere menuer at vælge imellem

De har flere menuer at vælge imellem og de kan også skræddersy en speciel menu, hvis vi ønsker det. Vi kan vælge den helt traditionelle menu med flere slags sild, fiskefilet, lun leverpostej osv., eller vi kan vælge den mere moderniseret nordisk udgave med ristet andebryst med ragout af svampe eller helstegt dyrefilet på kraftfuld vildtsauce, der serveres med kanelglaseret æbler. Uhm… jeg kunne godt være fristet til at vælge den nordiske menu, det lyder spændende – men jeg må lige tjekke med de andre. Der er jo nogen, der absolut ikke vil have, at man piller ved traditionerne og ændre på julemaden. Jeg har nu ikke helt sluppet ideen med at få en privat kok hjem til os til en lille intim julefrokost – nu får vi se, hvad vi vælger. Jeg skal nok holde dig opdateret.