Håndsyet italiensk sofa

Italiensk sofa i særklasse

Har du altid drømt om en italiensk sofa og leder du efter noget i særklasse? Noget helt særligt og særdeles eksklusivt, så skal du kigge forbi Jens Lyngsøe Interieur i Hørsholm. De er leveringsdygtige i håndsyede italienske sofaer med kant og personlighed. Alle sofaer er håndlavede i Italien i de bedste materialer, og de kan laves på specialmål, så de passer perfekt ind i netop din stue.

One of a kind

Jeg har besøgt butikken og jeg må sige, at jeg er imponeret. De har bare de smukkeste ting, der er håndplukkede og der er absolut ikke tale om metervarer, som du kan få allevegne. De kan skræddersy din sofa, så den bliver helt unik og som en ekstra fordel så kan betrækket tages af og vaskes professionelt.

Men det er ikke kun sofaerne, der er eksklusive – hele butikken emmer af stil og æstetik, der er inspireret af den sydeuropæiske stil, der både kan være et hyggeligt og et elegant modspil til den nordiske minimalisme. Alle møblerne er nøje udvalgte, og de forhandler især møbler fra Frankrig og Italien. Men de sælger ikke kun møbler, de har det smukkest tilbehør i form af lamper, vaser, spejle, kunst, puder, gardiner og tæpper, etc.

Hjælp til indretning

Butikken tilbyder hjælp til indretning. Personligt kunne jeg godt tænke mig at få en eksperts bud på, hvordan jeg indretter mit hus, så der er en rød tråd. Det ville være fantastisk, hvis stilen var gennemført i alle rum i stedet for nu, hvor jeg har købt mange forskellige ting gennem tiden, der stikker i alle mulige retninger. Jeg har bare så svært ved at beslutte mig for om stilen skal være eksklusiv, elegant, vintage eller retro – men en ting er sikker – uanset stil, så skal den stadig fremstå personlig. Jeg har set, at man kan købe en samlet design pakke, hvor de kommer hjem til os og ser hvordan vi bor og taler med os om hvilken stil vi ønsker. Efter et par dage kan vi komme forbi deres showroom og se deres oplæg til vores nye indretning. Det lyder fantastisk og det tror jeg altså, at jeg vil benytte mig af.