Spansk tapas til min datters konfirmation

Min datter skal konfirmeres og der er godt nok mange forberedelser. Vi har besluttet at holde festen hjemme i haven i et stort telt og få maden bragt udefra. Vi har kigget på rigtig mange cateringfirmaer og jeg skal love for, at der er mange at vælge imellem. Min datter er helt vild med Spanien og vi har holdt næsten alle vores sommerferier i Spanien, så min datter kunne godt tænke sig noget spansk mad på sin store dag. Hverken min kone eller jeg er dog særlig kompetente i det spanske køkken, så vi måtte på jagt på nettet efter enten opskrifter eller i bedste fald et Tapas Catering firma, der kunne levere spanske retter. Stor var glæden, da vi faldt over Casa Lola på nettet. Vi har altid nydt at hænge ud på diverse hyggelige tavernaer og bare siddet og nippet til alle de små retter og mærke stemningen.

Spanske kokke hos Casa Lola

På hjemmesiden lover Casa Lola, at netop autenticiteten kan ses og smages i deres mange retter. Og en af årsagerne til det er, at alle deres kokke har spansk bagland. Det var helt utroligt, så meget, der var at vælge imellem og de spanske kokke var specialiseret i både kolde og varme tapas-anretninger og alle råvarerne var nøje udvalgt. Der var som udgangspunkt tre menuer at vælge imellem samt en vegetarisk menu, men det hele kunne skræddersyes lige til vores arrangement.

Vi valgte at sammensætte en helt speciel menu, så alle min datters yndlingsretter blev serveret.

Anrettet på træfade

Jeg må indrømme, at vi var meget spændte, da dagen oprandt og maden blev afleveret præcis til den aftalte tid og sikke et festfyrværkeri af farver og duft. Alle småretterne var anrettet på træfade og det var bare så smukt og vi følte næsten, at vi var tilbage i Barcelona. Min datter havde en fantastisk og uforglemmelig dag, ikke mindst takket være den skønne madoplevelse.