Nyt skur til mine motorcykler

Som det sikkert er gået op for de fleste, så er jeg vild med mine motorcykler og passer og plejer dem som små børn. Jeg har længe gået og overvejet hvordan jeg opbevarer dem bedst og er kommet frem til, at jeg vil bygge et skur til dem, men det skal ikke bare være et hvilket som helst skur. Det skal være smukt og æstetisk.

Peter Nielsen & Søn – mere end 50 års erfaring

Jeg har surfet internettet tyndt, men synes at det er svært at afgøre om de laver et flot stykke arbejde – men så var der en af drengene i klubben, der nævnte en tømrer i Nordsjælland. Firmaet hedder Peter Nielsen & Søn og de har mere end 50 års erfaring. De er kendt for at have stor respekt for håndværket og altid kun bruge de bedste materialer.

Trygheden er med i prisen

Jeg kontaktede firmaet og de kom en uge senere og kiggede på hele min grund og lyttede til mine ønsker. Jeg havde egentlig tænkt mig at bygningen skulle stå nede i den anden ende af haven, men de stillede de helt rigtige spørgsmål og spurgte hvorfor det skulle være så langt væk. De spurgte om jeg havde tænkt på, at græsplænen ville blive ødelagt, når jeg trak de tunge cykler hen over plænen. De sagde, at der var stor risiko for at plænen blev omdannet til en mudderpøl. De havde da ret i, at det ville være ærgerligt at bruge penge på en smuk bygning omgivet af en mudderpøl. De foreslog en helt anden beliggenhed og det var godt set. Det kalder jeg god rådgivning og det er lækkert, at de har så meget erfaring. Vi blev enige om en pris inden de starter, så jeg undgår ubehagelige overraskelser, når regningen skal betales. Nøj, hvor jeg glæder mig – det bliver så fedt.