Afhængig af, at min Mac bare virker

Min bror har sin egen virksomhed og alle medarbejderne bruger Mac i forbindelse med deres arbejde. Faktisk er der mange, der foretrækker til deres kontorarbejde. Han har valgt Mac fordi den har et fedt design og udstråler elegance og styr på tingene. Men selv den mest velsmurte maskine kan bryde ned og forleden dag var det så hans egen maskine, der ikke ville fungere længere. Han ringede til mig og var vildt frustreret over, at han ikke kunne lave noget. Som han sagde, så blev han vildt stresset og følte sig som en løve i bur, for uden hjælp fra sin Mac, så kunne han ikke arbejde. Jeg er bare så afhængig af, at min Mac bare virker, forklarede han.

Ekspres-service

Min brors virksomhed ligger i Nordsjælland, så han kontaktede ServiceIT og spurgte om de kunne klare en Mac reparation i Hillerød og stor var hans glæde, da han erfarede, at de tilbyder ekspres-service, hvor de foretager fejlsøgning med det samme og det koster kun 400 kr. De forklarede, at han kunne nøjes med at betale det halve, altså 200 kr., hvis han kunne undvære sin maskine i 2- 5 hverdage, men det kunne han ikke, så han betalte gladeligt 400 kr.

20 års erfaring med i bagagen

Min bror overlod trygt sin Mac til ServiceIT, da de her mere end 20 erfaring med Apple reparation og de levede også op til forventningen. De fik hurtigt sporet sig ind på problemet og fikset det, men det bedste – og beviset på, at de er super professionelle – var, at de havde taget back up af alle hans dokumenter, så de var sikre på, at han ikke mistede noget. Min brors motto er: ”Time is Money” og han kan være noget så utålmodig, så han var meget tilfreds, da Mac reparation i Hillerød blot tog en dag. Min bror mistede kun 1 dags arbejde og typisk ham, så indhentede han en del af det tabte arbejde i løbet af natten. Min bror afleverede sin Mac om morgenen i butikken i Hillerød og kunne hente den igen om aftenen – det var virkelig god service og så var de oven i købet virkelig søde, rare og hjælpsomme. De tog sig god tid til at forklare alt.