Nyt og rent hår med Paul Mitchell fra Hair247

Jeg er blevet introduceret for Paul Mitchells Tea Tree serie, jeg købte hos Hair247 af min dejlige kæreste der lige er blevet fastansat som frisør i Allerød. Jeg har altid være lidt ligeglad med shampoo og krops sæbe. Jeg har altid benyttet mig af de billige mærker man kan finde i supermarkedet. Lad os sige at det ikke ligefrem har været på min prioriteringsliste over ting jeg fandt nødvendige. Det ændrede sig ihvertfald da jeg blev introduceret for min skønne kæreste.

Efter at vi begyndte at komme sammen, så jeg et kæmpe udvalg af hårprodukter hun havde på sit badeværelse. Hun fortalte mig at hun regelmæssigt plejede at købe sine produkter på internettet, grundet hurtig levering og billigere priser end hvad man kunne få dem til i butikkerne. Hun benytter sig kun af webshoppen Hair247. Hun havde simpelthen fået en rigtig god oplevelse hos den forretning, samtidigt med at de havde et kæmpe udvalg af forskellige produkter.

I et stykke tid havde hun klaget over at jeg aldrig fik renset mit hår ordentligt, og at det sæbe som jeg plejede at benytte mig af, simpelthen havde så mange giftigt indhold og ingredienser som ødelagde regnskove – derudover var det også skadeligt for miljøet. Jeg lyttede ikke rigtig til hende i starten, men på et tidspunkt havde hun købt nogle Paul Mitchell produkter hjem til mig, da hun selv havde købt nogle ting med hjem til sig selv.  Jeg gav endelig efter, og prøvede shampooen som hun havde købt. Shampooen var Paul Mitchell Tea Tree Shampoo; allerede ved første vask kunne jeg mærke en markant forskel i mit hår.  Jeg blev hooked på produktet, da jeg kunne mærke hvor ren min hårbund var blevet. Jeg er ihvertfald blevet en kæmpe fan af Paul Mitchells produkter og har købte mange flere, både til håret og til kroppen. Så nu har Hair 247 ihvertfald fået endnu en kunde. Hvis du selv er interesseret i et godt hårprodukt til mænd synes jeg helt klart du skal kigge på Paul Mitchells produkter. Du kan læse mere om det her