Når hjælpen kommer til dig!

Jeg var i dag ude for et lille uheld, men det tog JustRepair sig hurtigt af!
Dagen startede som sædvanlig, med telefonens vækkeur kl. 06.30 efter at jeg forgæves fik fadt i min iPhone, faldt den meget uheldig ned på gulvet, og var derfor en uheldig morgen med en iPhone skærm som var gået i stykker.

Jeg havde dagen inden set et opslag på Facebook fra JustRepair –  som blandt andet tilbyder kørende mobilreparatør i Valby, Hvidovre og Rødovre, som tilbød at komme ud til dig og fikse din mobil.

Jeg fandt derfor hjemmesiden til JustRepair, og kontakte dem herefter med det samme for, at høre nærmere om mulighederne, de kunne sagtens komme forbi mig i Hvidovre, nær Rødovre og Valby, så var intet problem, og han ville endda være der om en lille times tid, når han lige var færdig ude hos den anden kunde i Karlslunde.

Jeg blev herefter mødt af en ung mand, som kom i hans smarte firmabil hvor han havde et lille værksted i, så han kunne udføre iPhone reparation i Hvidovre direkte i bilen, og kun efter små 20 min, var min iPhone skærm skiftet, til en ny original skærm, hvor jeg derudover fik garanti hvis den nu gik i stykke igen.

Selve oplevelsen af, at stå op om morgen, tabe sin iPhone på gulvet, blot få timer efter stå med sin mobil i hånden igen, med en helt ny skærm, til en super god pris, på trods af at JustRepair kom til mig, og kørte hjem til min adresse, så vil jeg sige at hvis ligende situation sker igen, om jeg så skal have en Mobil Reparation i Valby, hos sviger Familien i Rødovre, hos vennerne i Stor København, eller hos mine forældre i Hvidovre, så vil jeg til hver en tid kontakte JustRepair igen.