Hyggelig cafe i Gilleleje

Familien besluttede ved morgenbordet at vi måtte udnytte den dejlige forårs søndag og tage på en familieudflugt.
Vi har som forældre besluttet at vores børn skal se så meget Sjælland som muligt og vi besluttede os for at tage til Nordsjælland, hvor vi kunne starte i Helsingør og se byen og slottet og derefter køre videre mod en hyggelig cafe i Gilleleje, et sted som jeg har mange gode barndomsminder fra.

Efter en dejlig udflugt i Helsingør, hvor vi bla. fik set Holger Danske som ungerne både syntes var spændende (men også lidt skræmmende), nåede vi til Gilleleje hvor børnene gerne ville have noget at spise. Den yngste mente at hun ville dejse om hvis hun ikke fik noget at spise. Vi fandt frem til
Cafe Saseline som ligger tæt på havnen omkring frokosttid. Vejret var skønt så vi valgte at sidde udenfor for at nyde forårssolen og vi kunne her følge med i det livlige miljø som udfolder sig i byen i godt vejr.

Til mine børns store fryd var der flere forskellige sandwiches at vælge imellem til frokost hos Cafe Saseline og de fandt begge to noget de rigtig godt kunne lide! Min kone valgte en salat og jeg valgte en burger. Betjeningen var behagelig og venlig. Vi ventede ikke længe på maden og fik indtrykket af at Cafe Saseline er et sted hvor der ligges vægt på at skabe en god stemning og at de virkelig ønsker at lave lækker mad.
Vi rejste os tilfredse og mætte fra vores stole. Selvom børnene havde erklæret sig for mætte, mente de dog at der var plads i maven til en lille is nede i havnen. Efter is og en gåtur i havnen, vendte vi snuden hjemad efter en rigtig dejlig dag i Nordsjælland.
Jeg er overbevist om at vores familie tager tilbage til Gilleleje på en søndagstur en anden gang.