Når dine dæk skal skiftes!

Fåret er kommet, og jeg har netop fået skiftet mine vinter dæk ud med sommerdæk.
Det startede med at jeg i sidste uge, besluttede mig for, at jeg snart skulle have skiftet mine gamle vinter dæk ud, med et par nye sommer dæk på familie bilen, som jeg købte i vinters sidste år.

Jeg spurgte derfor de nærmeste på min arbejdsplads i Taastrup, om de kende et godt sted i området, hvor jeg havde mulighed for at køre hen og få skiftet mine vinterdæk ud, en sød kollega Mikkel, fortalte mig at han netop, havde en god oplevelse hos Mo’s Dæk & Autoservice i Roskilde nær Taastrup og Hedehusene.
De tilbyder både, bilsyn, autoservice og dækskifte i Roskilde, men også en række andre serviceses.

Jeg kontaktede dem derfor, for at høre nærmere om mulighederne for, at komme forbi og få skiftet mine vinterdæk ud til sommerdæk, en meget venlig og serviceminded mekaniker tilbød faktisk, at hente min bil på arbejdspladsen i Taastrup nær Roskilde, for herefter at køre bilen til værkstedet og skifte alle 4 dæk ud, ikke nok med det, så kunne de også aflevere bilen igen senere på dagen, mens jeg alligevel var på arbejde.

I fredags kom Mo’s Dæk & Autoservice forbi, for at udføre dækskifte i Roskilde, nær Taastrup, kun nogle få timer efter, ringede de og fortalte at nu havde de skiftet alle 4 dæk ud, med sommer dæk, og om de bare skulle komme tilbage med den med det samme, der gik derfor kun få timer i alt, så havde de både hentet bilen, skiftet alle dæk ud, og afleveret den igen på arbejdspladsen, og så til en rigtig fornuftig pris, hvor jeg fik et godt tilbud.

Hvis du bor i Roskilde, Taastrup, eller Hedehusene kan Mo’s Dæk & Autoservise klare dit dækskifte i Roskilde, se nærmere for oplysninger her.