Farvel til tandlægeskræk!

I alt for mange år har jeg prøvet at slippe af med min tandlægeskræk. Lige siden jeg var lille, har jeg altid været bange for at tage til tandlægen.  Men endelig har jeg kunne give slip på frygt, takket været Alhambravej tandlæger på Frederiksberg.  Jeg ved ikke hvordan min frygt startede, men når jeg endelig stod i selve tandlægeklinikken, kunne jeg mærke at koldsveden begynder at rende ned af mig. Mine tanker kørte rundt i hovedet på mig og lugten i klinikken gav mig den mest ubehagelige kvalme. Det endte altid med at jeg kun nåede ind i klinikken for så at gå ud igen og udeblive for min aftalte tid. Jeg følte mig så pinlig berørt og trist over at jeg skulle have det sådan over en tandlægetid. Det føles så forfærdeligt at have en fobi over en så ordinær ting som tandlægeskræk.

Til sidst fik jeg nok af det og søgte hjælp via google hvor jeg søgte på tandlægeskræk i København, for at finde et sted som kunne hjælpe mig med at overvinde min frygt. Da jeg er bosiddende på Frederiksberg, var jeg mest tilbøjelig til at finde en tandlæge på Frederiksberg, som kunne hjælpe mig med min irriterende fobi. Jeg valgte at benytte på af tandlægerne på Alhambravej. Jeg snakkede med en af deres tandlæger som simpelthen var så sød og hjælpsom. Jeg fik en helt masse råd hvordan at jeg selv kunne arbejde med, og det hjalp mig simpelthen så meget at jeg bestilte en tid senere til undersøgelse for endelig at overvinde min frygt – og du kan tro at jeg overvandt den!

Jeg har stadigvæk et par småproblemer, men det meste af min frygt er forsvundet. Hvis du selv ligesom mig har døjet med problemer om tandlægeskræk i København, vil jeg klart anbefale at benytte dig af Alhambravej tandlægerne på Frederiksberg. Læs mere her hvis du selv mangler inspiration til at overvinde din tandlægeskræk.