Motorcykelparken får en flot make-over

Når nøden er størst, er hjælpen altid tættere på – også når det gælder pladebearbejdning. Det erfarede vi heldigvis forleden, da vi stod i bekneb for en solid overdækning til cyklerne her på værkstedet. I dagene forinden havde vi nemlig oplevet et voldsomt haglvejr, som stod på i flere timer med det resultat, at vores eksisterende halvtag blev slået i smadder.

Nye materialer måtte i brug, så vi igen kunne få de reparerede cykler i tørvejr. Det danske sommervejr er jo ikke til at stole på mere nu om dage. Denne gang ville vi så gerne have et halvtag, der havde lidt mere styrke, så vi overvejede om ikke et regulært aluminiumstag kunne komme på tale. Men den løsning krævede selvfølgelig lidt pladebearbejdning først. Derfor kontaktede vi Mekoprint for at høre, om det var en opgave, de kunne klare.

Mekoprint træder til i nødens stund

Da først Mekoprint havde fået mål og tegninger over vores nye halvtag, tog det dem ingen tid at trykke og skære aluminiumspladerne til, så de passede perfekt til vores nye halvtag. Deres pladebearbejdning er nemlig fuldautomatisk, så man fodrer bare maskinen med mål og materialer, så finder computeren inde i maskinen selv ud af at klare resten. Det er ret smart. Og som kunde hos Mekoprint i forbindelse med pladebearbejdning bliver priserne så også det lavere, fordi alt laves ved hjælp af robotter. Der er jo selvfølgelig medarbejdere tilstede under hele processen, men de er faktisk mere computernørder nu end regulære smede nu om dage.

Pladebearbejdning er altså bare Mekoprints spidskompetence

Da først vi fik bygget skelettet til halvtaget færdigt, var det ingen sag for håndværkerne at få monteret de aluminiumsplader, som Mekoprint havde lavet til os ved hjælp af deres pladebearbejdning. Alle sider og kanter flugtede perfekt med resten af det lille halvtags konstruktion, så det var en glædens dag, da vi igen kunne køre cyklerne i tørvejr efter reparation.

Som kunder hos Mekoprint kan vi kun sige, at vi er fuldt ud tilfredse med deres indsats og kvaliteten af deres pladebearbejdning – der er absolut ikke en finger at sætte på noget fra deres hånd af overhovedet.