Markiser gør nu noget godt for butiksfacader

For ikke så længe siden havde vi fat i Gardinbussen, for vi havde behov for et par gode råd omkring solafskærmning. Vi er endelig nået så langt med planerne for vores lille reservedelslagerbutik, at vi kan slå dørene op om blot nogle få uger. Men vi havde lige en lidt større udfordring med butikkens vinduesparti, som vender ud mod gaden. Det skulle vi først og fremmest have fundet en løsning på.

Derfor henvendte vi os til Gardinbussen for råd og vejledning. Vi havde fået dem anbefalet som en af de allerbedste firmaer inden for gardinbranchen, så det var kun naturligt for os at tage fat i dem med spørgsmål omkring solafskærmning.

Gardinbussen sætter spot på MC Huset i Ringe

Netop viden om solafskærmning var en af deres spidskompetencer, så de var selvfølgelig glade for, at vi havde taget kontakt til dem. Da de hørte, hvilken butik der var tale, satte de alt ind på at løse opgaven på allerbedste vis. Vi havde ikke regnet med, at de ville gøre så meget ud af den stillede opgave, men vi blev virkelig glædeligt overrasket og positivt begejstret, da de dukkede op med vores nye markise.

Vi havde i forvejen aftalt type og mål på markisen, men da Gardinbussen ankom med vores nye markise, fik vi os en velkommen overraskelse. Syersken fra Gardinbussen havde nemlig været ekstra opfindsom og fundet et super stofmateriale, som tilmed havde små motorcykler påtrykt. Derudover havde de fået trykt vores logo og navnet MC Huset Ringe – din reservedelslagerløsning på markisen.

Vi vidste godt, at Gardinbussen måske havde en lille overraskelse til os i ærmet, men vi troede, at det drejede sig om en lille rabat på produktion af markisen. Vi havde da ikke i vores vildeste fantasi forestillet os, at de ville gøre så meget ud af en os og en lille ubetydelige reservedelslagerbutik.

Gardinbussen kører altid med fuld service og prisgaranti

Men vi fik både rabat og serviceaftale med i prisen hos Gardinbussen, da handlen var afsluttet, så det var en af de bedste handler, vi nogensinde har gjort i MC Huset i Ringe. Og i tilgift har vi så også fået vores helt egen specialfremstillet markise, og det kan vi kun takke syersken hos Gardinbussen for.