Mobilen virker igen!

Jeg indrømmer gerne at jeg er typen, der aldrig har været god til at passe på mine ting. Har mistet nøgler, ure, guldringe, tøj – you name it! Men der er en ting har jeg i hvert fald mistet og smadret op til flere gange. Du gættede rigtig – mobiltelefonen. I min lange levetid, mener jeg at jeg nok har smadret og mistet plus 10 telefoner.

For en måned købte jeg en Iphone X, da dette er en rimelig dyr telefon, og jeg er blevet en smule mere moden med årene, har jeg valgt at passe ektra godt på denne her. Men som sædvanligt kommer uheldet på et eller andet tidspunkt, hvilket i mit var i sidste uge. Mens jeg var ude og gå en tur med familiens hund, ude i kulden, skulle jeg checke en messengerbesked, men grundet mine kolde hænder kunne jeg ikke holde ordenligt på min mobil og af den grund falder telefonen ned på det hårde asfalt. Jeg beder til vor herre om at der ikke er sket noget, men selvfølgelig er den store skærmet flækket. Ved et rent tilfælde, ser jeg at butikken, Save My Phone, er over på den anden side af vejen – Hysterisk, løber jeg over til butikken og beder om hjælp, og heldigvis kan de sagtens redde den. Hele seancen tager en halv time, og koster kun minimalt. I og med at det er en forholdsvis dyr telefon, var jeg sikker på at prisen for en ny skærm vil være kæmpe, men prisen var faktisk til at overkomme, derudover var den en helt igennem fantastisk service som jeg fik nede i butikken. Til alle der er bosiddende i Lyngby kan jeg på det varmeste anbefale at tage ned I Save My Phone og få mobilen repareret. Jeg ved i hvert fald at det er der, at jeg kommer næste gang at uheldet hænder for mig