Find ”nordens guld” med effektive ravlygter

Ravjagt er for mange den primære årsag til lange gåture og udflugter på stranden. Hvis du bare er en smule bidt af at lede efter rav, har du nok også prøvet at tage tomhændet hjem efter timelange gåture op og ned ad stranden. I dag skal vores indlæg handle om, hvordan du forøger dine chancer for at finde rav, når du i weekenden kobler af med gåture på stranden og i naturen.

Ravlygter gør ravjagten nemmere

Med ravlygter har du nemlig et meget bedre udgangspunkt for at finde de små eftertragtede stykker – både på stranden og i naturen. Hos Ravfund.dk finder du et stort udvalg af ravlygter i forskellige prisklasser, både til dig der er nybegynder, og til dig der er mere erfaren. I deres webshop finder du både håndholdte og pandelygter, og vi tør altså godt love dig, at du med en ravlygte gør turen på stranden noget sjovere – og mere indbringende.

Hvordan fungerer en ravlygte?

En ravlygte ligner en lommelygte. Forskellen er, at en ravlygte udsender UV-lys, der visualiserer ravstykkerne på stranden. Det betyder, at lyset, hvis der er tale om rav, giver stenen et hvidligt skær, mens almindelige sten får et rødligt lys. På den måde kan du bedre kende forskel og lokalisere ravet. Det er også vigtigt at sige, at UV-lyset kun fungerer i mørke, så du skal medbringe din ravlygte på aftenture, når mørket er faldet på.

Ravjagt – Frisk luft & motion

Når du tager ud på ravjagt, får du flere fordele med dig hjem end blot ravstykkerne. Du får nemlig også masser af frisk luft og motion, der er med til at give dig et større mentalt overskud og nedbringe eventuelle stresstilstande. Her på redaktionen mener vi faktisk, at der kun er fordele ved at begive sig afsted og lede efter rav.