Min kreative søster er iværksætter uden den store forståelse for bogføring

Min søster er iværksætter og særdeles kreativ og fuld af gode ideer. Jeg vil ikke sige, at hun er et decideret rodehoved, men hun er ikke særlig god til struktur og regnskab. Hendes virksomhed ligger i Hillerød, så hun har været på jagt efter en erfaren og dygtig bogholder i Hillerød til konkurrencedygtige priser. Forleden dag ringede hun glædestrålende til mig for nu havde hun været i dialog med en særdeles kompetent og erfaren bogholder, der kunne stå for hele økonomistyringen. Det smarte er, at så kan min søster koncentrere sig fuldt ud om sin kerneforretning og det hun er rigtig god til.                                                                                                                                       

Uforpligtende tilbud på en bogholder i Hillerød

Den bogholder min søster talte med er del af en større virksomhed, der hedder Pivot Partner, men min søster får sin helt egen faste medarbejder tilknyttet sin virksomhed. Bogholderen skal være med fra begyndelsen og får dermed mulighed for at være med til etablere økonomisystemet. Det vil spare min søster for mange penge og ærgrelser over at have investeret i et system, der måske viser sig ikke at være optimalt i forhold til hendes virksomhed. Planen er, at virksomheden gerne skulle vækste og den erfarne bogholder er også i stand til at lave løn.

Økonomisk rådgivning

Jeg kan forstå på min søster, at bogholderens evner rækker længere end til klassisk revision og bogføring. Pivot Partner kan også assistere med økonomisk optimering. Min søster har det med at være impulsiv og godtroende og hun er let at begejstre, så jeg har indvilliget i at deltage i et møde, så vi sammen kan kigge det uforpligtende tilbud igennem i ro og mag. Det er længe siden, jeg sidst har set min søster. Hun har haft meget travlt – arbejder 50 til 60 timer om ugen, men sådan er det jo at være iværksætter. Jeg glæder mig til at se hende igen, for min søster er fantastisk til at lave mad, så jeg er overbevist om, at det bliver et hyggeligt møde.