Fantastisk service hos autoværksted i Roskilde

Som I allerede ved, så lever og ånder jeg med benzin i årene.  Jeg er vild med motorcykler, men mit hjerte banker også for biler. Jeg følger konstant udviklingen og jeg må sige, at jeg blev meget positivt overrasket forleden dag, hvor jeg besøgte et autoværksted i Roskilde. Værkstedet er indrettet med nyeste teknologi indenfor automekanik og beskæftiger 15 toptunede mekanikere. De er simpelthen så søde og hjælpsomme og jeg havde næsten lyst til at blive hængende på værkstedet i flere timer.

Parkeringsskade

Årsagen til at jeg havnede på autoværkstedet i Roskilde er, at jeg var så uheldig at få en parkeringsskade på min bil forleden dag. Jeg var bare lige inde og købe ind sammen med datteren og vi var vel væk i ca. 3 timer. Da vi kom ud, havde bilen fået en ordentlig ”Bilka bule” på fronten af bilen. Vi kunne heldigvis sagtens køre, men det rent æstetisk, så ser det bare ikke godt ud og med hensyn til rust, så er det en katastrofe.   Jeg ved, at der findes forsikringsselskaber, der tilbyder bilforsikringer, hvor man kan forsikre sig mod parkeringsskader uden at skulle betale selvrisiko. Desværre har jeg ikke tegnet sådan en forsikring, hvilket jeg selvfølgelig ærgrer mig over nu – for og det er virkelig sure penge at komme af med. Men sådan er gamet jo. Jeg tænkte bare, at nu skulle jeg dels betale selvrisiko og som om det ikke var nok, så skulle jeg også undvære min bil.

Gratis lånebil

Men til min store overraskelse, så hang det slet ikke sådan sammen, idet autoværkstedet i Roskilde stiller en gratis lånebil til rådighed og det er virkelig gratis. Alt jeg skal betale er brændstoffet. Der er fri kilometer og ingen leje for lån af bilen. Oven i det, så er de flinke og reelle hele vejen igennem. De hjalp mig endda med at udfylde skadesanmeldelsen. Jeg har kun godt at sige om dem og jeg kan varmt anbefale dem.