MC-træf i Ringe sætter alle sejl til

Forleden havde MC-huset i Ringe jubilæum – hele 15 år på bagen. Det skulle selvfølgelig fejres, så allerede måneder forinden havde vi kontaktet Bar Mobil i Odense med henblik på lej en bar med tilhørende bartendere. Stor fest skulle der selvfølgelig være, når MC-huset lagde hus og garage til det nationale MC-træf for alle venner og bekendte i år.

Normalt plejer vi egentlig bare at købe et par rammer øl og vand, når vi holder MC-træf, men vi syntes nu alligevel, at det var lidt fesent at servere lunkne øl og vand, når nu vi havde jubilæum. Så vi valgte at give den en ekstra skalle, og så investerede vi som sagt i lej en bar med bartendere hos Bar-Mobil.dk.

Lej en bar-koncept er genialt til at fejre jubilæer med

Bar-Mobil.dk var straks med på ideen, selv om de ikke havde serveret ved et MC-træf før, men det kunne der jo rådes bod på, som de sagde. Ingen af os havde prøvet det koncept før, men vi kunne se på deres hjemmeside, at de fik virkelig gode anmeldelse, så vi tog chancen og bestilte en lej en bar. Vi brugte også vores snusfornuft – de var jo fynboer ligesom os – så helt galt kunne det vel ikke gå, og det gjorde det bestemt heller ikke.

Allerede fem timer før vi slog dørene op for venner og bekendte, stod bartenderne klar til at rigge til og blande drinks på forhånd til vores lej en bar-bar – det kunne vi lide at se. De havde tilmed lagt sig lidt i selen og udtænkt et MC-træf-tema til dagen, så vi havde absolut en fornemmelse af, at de gjorde sig umage til vores MC-jubilæum.

Vi havde slet ikke tænkt på musik til dagen, men selv det havde de indtænkt i deres lej en bar-koncept til os. Så da hele lej en bar-arrangementet var stillet op, og gæsterne så småt var begyndt at ankomme, ja, så kom MC Einer sgu’ også trillende på en lille lækker Yamaha. Både han og maskinen fik en hel del opmærksomhed fra publikum af, men det var nu også velfortjent.

Din fest fortjener Bar Mobils Lej en bar

Bar-Mobil.dk ved, hvordan man skruer en fest sammen, så vores anbefaling er, at du bestemt ikke skal tøve, hvis du har brug for lidt ekstra lir og læskende drikke til din fest. Lej en bar hos Bar-Mobil.dk – så får du tilmed en helt særlig oplevelse.