Blog og medlemskartotek i sikre hænder hos datacenter i København

Som entusiastiske slædeejere er vi dedikerede ned til den allermindste detalje. Derfor fandt vi det også mest hensigtsmæssigt at entrere med et professionelt datacenter i København, da vi skulle finde en måde at håndtere og opbevare vores omfangsrige medlems- og kontaktkartotek på.

Som altid er vi jo yderst påpasselige med vores ting og sager – det gælder både, når det handler om vores cykler, men det gælder i lige så høj grad, når det handler om at håndtere data og alverdens information. Man kan jo ikke være forsigtig nok nu om dage, hvor alt – selv de allermindste detaljer om dig og dine venner – cirkulerer rundt i den virtuelle verden. Det skorter nemlig ikke på kedelige personer, som gerne vil have fingre i dine data – lovligt eller ulovligt – det ved vi vist alle nu om dage.

Adeodc sørger for din datasikkerhed

Selv om vi bryster os af at have de allerbedste MC-faciliteter, så kom vi lidt i pladsbekneb, da vi skulle reorganisere vores datahåndtering her i klubben. Vi var lidt utrygge ved at inddrage andre aktører, for man har jo ikke lyst til at dele sine private informationer med alle og enhver. Men til sidst blev vi nu alligevel enige om at undersøge markedet for datacenter i København for at finde ud af, om der eventuelt var muligheder for ekstern server- og filopbevaring på betryggende vis.

Der var flere aktører på banen, men vi blev til sidst enige om, at Adeodc var det datacenter i København, som ville være i stand til at tilbyde os den bedste og mest betryggende service i forhold til vores data. Vi skulle jo tage mange aspekter i betragtning, for når man som vi også er en MC-klub, er det ikke kun vores egne data, vi har adgang til. Vi håndterer jo også andres måske personlig følsomme data, og med den nye GDPR-forordning skal man virkelig se sig godt for – også selv om man blot er en lille fynsk MC-klub.

Opbevar dine data sikkert og nemt hos datacenter i København

Hos Adeodc kan man vælge forskellige løsninger, men vi tog hele pakken, som netop var på tilbud, da vi henvendte os hos det storkøbenhavnske datacenter i København. Nu har vi haft denne løsning i knapt et halvt år, og vi er på alle måder tilfredse med deres service.

Vi har altid mulighed for få adgang til vores kartotek og andre tilhørende filer, og hvis vi har spørgsmål til vores aftale, kan vi altid rette henvendelse til det pågældende datacenter i København. Vi har indtil videre kun haft positive erfaringer med dette firma, så vi vil klart anbefale dette datacenter i København, hvis I derude har samme behov som vi stod med for nogle måneder siden.