MC Huset i Ringe udvider med hjælp fra SMVdanmark.dk

Så er der godt nyt til dem af jer, som længe har gået og ventet på at høre nyt om vores planer for at udvide vores lille motorcykelværksted, for vi har indgået aftale med SMVdanmark.dk. Vi ved godt, at det har trukket i langdrag, men bedst som vi troede, at alt var klappet og klart, inddrog vores sædvanlige bank vores godkendelse til det ansøgte erhvervslån.

Nu har vi aldrig haft problemer med at betale vores regninger eller de forsvindende små afdrag til banken, men af en eller anden grund – muligvis en al for emsig eller uvidende banksagsbehandler –blev godkendelsen af et erhvervslån trukket tilbage. Lettere forvirrede og frustrerede kontaktede vi SMVdanmark som vi er medlem af, for at høre, om de kunne hjælpe os med at formildne banken lidt. De har nemlig tidligere hjulpet os med eksportdokumenter, når det har drejet sig om fragt af motorcykler, så vi ved, at de ligger inde med mange kompetencer.

SMVdanmark erhvervslån realiserer vores drøm

”Men I behøver slet ikke jeres banks assistance – vi kan da hjælpe jer med det erhvervslån”, sagde den fornuftige rådgiver i SMVdanmark.dk, da vi henvendte os om vores bankproblemer. Det havde vi ikke lige set komme. Godt nok vidste vi, at de er meget dygtige i SMVdanmark.dk, men at de også lånte penge ud til virksomheder, dét vidste vi ikke. Men vi sprang da straks på opfordringen om at høre mere om muligheden for at få erhvervslån gennem SMVdanmark.dk. På den måde fandt vi ud af, at SMVdanmark.dk formidler alle mulige slags erhvervslån til mange forskellige aktører inden for det danske erhvervsliv. Lånegiverne er andre virksomheder, investorer eller helt almindelige private, som ser muligheder i at yde erhvervslån mod at få et rentabelt afkast retur.

Da først vi havde fået alle informationer om SMVdanmark.dks erhvervslån på plads, indså vi, at den lånemulighed var helt ideel til vores behov. Vi fik endda langt bedre vilkår hos SMVdanmark.dk end vil ville have fået hos vores normale bank. Så selvfølgelig sprang vi på muligheden om et erhvervslån hos SMVdanmark.dk Vi kunne også godt lide tanken om, at det var andre virksomheder inden for motorcykelbranchen som hjalp os. De havde nemlig i langt højere grad indsigt i vores behov, og ikke mindst, hvorfor vi gik efter de udvidelsesløsninger, som vi havde planlagt.

Gå fra teori til praksis med erhvervslån fra SMVdanmark.dk

I dag er vi så taknemmelige for, at vi holdt hovedet koldt og henvendte os til SMVdanmark.dk, da vores sædvanlige bank sagde nej til at yde os et erhvervslån. Nogle gange betaler det sig altså at kigge andre steder hen, når man vil gå lidt utraditionelle veje. Vi har i al fald fået vores ønsker og behov opfyldt med vores nye erhvervslån fra smvdanmark.dk så dem vælger vi bestemt også en anden god gang.